Főoldal | Profilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Támogatás
Szabad az oldalt támogatni :)
Friss
Színpompás pillangók
Vízesések
Hírlevél
Ha értesítést kérsz az oldal híreiről, vagy leiratkoznál a hírlevélről, itt megteheted!

Újdonságok
Honlapok
borbolya_job
Kreatív Kuckó
Hirdetések
Eladó

ePhoto Bay Free Image Hosting


Főoldal » 2010 » Szeptember » 27 » Zsíros állás
16:49:33
Zsíros állás
2009.12.31. 14:38  ZSÍROS ÁLLÁS

Kapaszkodj meg, mert most olyasmit mesélek neked, amin piszkosul meg fogsz lepődni! (vagy nem, de engedd meg nekem, hogy ironizáljak egy csöppet...)

Szóval egy Pest megyei kisváros - 2008. januárja óta immár fideszes vezetésű. Kellőképpen kiutálták az emeszpés polgármestert, és új választást írtak ki, hogy végre visszaszerezzék elvesztett pozíciójukat - művelődési házának honlapján felfigyeltem egy pályázati felhívásra.

Első körben a fiamnak ajánlottam, mert a hirdetés szerint rendezvényügyeletes-berendezőt kerestek. Én úgy gondoltam, hogy ez egy kis recepciós és egy kis hórukk típusú munkaköröcske, heti húsz órában, közalkalmazotti besorolás szerint. Aztán amikor jobban belemélyedtem a dologba, feltűnt, hogy érettségi bizonyítvány is szükségeltetik e nemes feladat elvégzéséhez, és a munka fizikai része kimerül a rendezvényre érkezők számára átadott kulcs felemelésében.  Ha lúd, legyen kövér - gondoltam, és izibe elküldtem a megadott email címre saját jelentkezésemet is. Mivel túlfizetett köztisztviselő lévén valahogy mégsem vet fel a pénz, úgy gondoltam, másodállásban baró jól ellátnám ezeket a teendőket magam is.

Másnap - mivel arra jártam - rákérdeztem az esélyekre egy, éppen a helyszínen tartózkodó illetékestől. Mint kiderült, a pályázat beküldésére megadott email cím tulajdonosa szabadságát tölti, úgyhogy eleve fölöslegesen tipródtam az önéleletrajz beküldésével, ráadásul bizalmasan a munkát már meg is kapta egy ismerős ismerőse.

Ja, elfelejtettem mondani, hogy a pályázatok beküldési határidejéig még hátra volt bő egy hét. Ehhez képest máris lebonyolították az interjúkat, és kiválasztották az alkalmas személyt az embert próbáló feladatra.

Hát, úgy tűnik ebben az országban már csak így mennek a dolgok. A zsíros állásokat pártszimpátiától függetlenül kizárólag Micimackó barátai és üzletfelei nyerhetik el.

Ha nem tartozol közéjük - ahogy én sem - akkor neked bizony pajtikám egyszerűen coki!


Kategória: (Köz)Életünk | Megtekintések száma: 4828 | Hozzáadta:: borbolya
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Admin üzenete
Menü
Szavazás
Melyik filmet töltenéd le szívesen?
Összes válasz: 32
Olvass egy kicsit!
Próbáld ki az olvasást, hátha élvezni fogod a dolgot! :)
Stephen King könyvek
Robert Merle
Orwell
Monty Python
Még több PDF könyv
Ingyenes cuccok
Cimkék
hypermarket vásárlás anya család demokrácia másodállás diploma mesék egyéni vállalkozás járulékok grimm mesék holle anyó kert csipkerózsika fekete föld gyep 1984 dugó a legyek ura Athén golding Görögország a da vinci kód brown d.j.salinger Eger könyv andersen legszebb meséi vicces könyv ajándék édesanyáknak anyák napja édesanya heri kókler és a bűz serlege vicces mesék ajándék heri kókler és a fáraó átka diéta 90 napos fogyókúra heri kókler és a főnök érdemrendje fogyókúra heri kókler és a pokol kapuja karcsú derék gerinc gyógymasszázs heri kókler és a mormon kannája bizsu divatékszer fülbevaló heri kókler és a hat tyúk tava férfi divat férfi zakó heri kókler és a vámpírok bálja cipő divat divat Heri Kókler és az alkatrazi fogoly rottring Gyula a szökőkutak városa Gyulai strand Heri kókler és a Stonhenge titka ház eladása Heri Kókler és az epeköve ingatlan vásárlás vicces könyvek Heri Kókler és a telivér herceg ablakcsere fűtés számla Heri Kókler és az elf rémálma fűtés korszerűsítés fűtés rásegítés esküvő házasság K-LITE CODEK 123 pack kapcsolatok Bujtor István Gobbi Hilda a sárkány szeme felnőnek a gyerekek gyerekcipők gyerekruhák a harcos betegágy gyermek betegségek stephen king felnőtt mese felnőtt mesék george orwell george orwell állatfarm monty python gyalog galopp a farkas és a bárány a 22-es csapdája joseph heller joseph heller a 22-es csapdája robert merle a sziget indul a bakterház bilincsben A. J. Cronin: Réztábla a kapu alatt Cronin Gogol A köpönyeg


Flag Counter