Főoldal | Profilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Támogatás
Szabad az oldalt támogatni :)
Friss
Színpompás pillangók
Vízesések
Hírlevél
Ha értesítést kérsz az oldal híreiről, vagy leiratkoznál a hírlevélről, itt megteheted!

Újdonságok
Honlapok
borbolya_job
Kreatív Kuckó
Hirdetések
Eladó

ePhoto Bay Free Image Hosting


Figyelem! Időnként eltávolítják a videókat szerzői jogi problémák miatt. Elnézést, ha beleszaladsz ebbe a dologba. Amint az összes videó fent lesz a hivatalos helyről, pótolni fogom a hiányzó filmeket!


Bárki bármit mondjon, Oláh Gergő, a 23 éves, két gyermekes apuka - aki mellesleg roma származású - számomra az év embere. Valószínűleg míg az eszem tudja majd, nekem az is marad.


Soha életemben nem voltam egy csápolós, rajongós típus, de ez a srác egyszerűen kihozta belőlem a rajongó kamaszt.


Ilyen tehetséges embert - akinek se pénze, se háttere - még soha az életben nem láttam.Nagyon remélem, hogy Geszti Péter - a mentora - nem veszi le róla a szemét akkor sem, ha már vége az X- factornak.


Ja, és még valami. Ha te azok közé tartozol, akik egy legyintéssel elintézik Gergő teljesítményét, - persze, hiszen a vérében van szöveggel - akkor légyszi távozz a Borbolya_apróságok oldaláról! Ez a fajta megközelítés nálam nem szalonképes.

Hallgasd meg, mit produkált ez a gyerek, és ha kedved van, le is töltheted a zenéket.


Admin üzenete
Menü
Szavazás
Melyik filmet töltenéd le szívesen?
Összes válasz: 32
Olvass egy kicsit!
Próbáld ki az olvasást, hátha élvezni fogod a dolgot! :)
Stephen King könyvek
Robert Merle
Orwell
Monty Python
Még több PDF könyv
Ingyenes cuccok
Cimkék
hypermarket vásárlás anya család demokrácia másodállás diploma mesék egyéni vállalkozás járulékok grimm mesék holle anyó kert csipkerózsika fekete föld gyep 1984 dugó a legyek ura Athén golding Görögország a da vinci kód brown d.j.salinger Eger könyv andersen legszebb meséi vicces könyv ajándék édesanyáknak anyák napja édesanya heri kókler és a bűz serlege vicces mesék ajándék heri kókler és a fáraó átka diéta 90 napos fogyókúra heri kókler és a főnök érdemrendje fogyókúra heri kókler és a pokol kapuja karcsú derék gerinc gyógymasszázs heri kókler és a mormon kannája bizsu divatékszer fülbevaló heri kókler és a hat tyúk tava férfi divat férfi zakó heri kókler és a vámpírok bálja cipő divat divat Heri Kókler és az alkatrazi fogoly rottring Gyula a szökőkutak városa Gyulai strand Heri kókler és a Stonhenge titka ház eladása Heri Kókler és az epeköve ingatlan vásárlás vicces könyvek Heri Kókler és a telivér herceg ablakcsere fűtés számla Heri Kókler és az elf rémálma fűtés korszerűsítés fűtés rásegítés esküvő házasság K-LITE CODEK 123 pack kapcsolatok Bujtor István Gobbi Hilda a sárkány szeme felnőnek a gyerekek gyerekcipők gyerekruhák a harcos betegágy gyermek betegségek stephen king felnőtt mese felnőtt mesék george orwell george orwell állatfarm monty python gyalog galopp a farkas és a bárány a 22-es csapdája joseph heller joseph heller a 22-es csapdája robert merle a sziget indul a bakterház bilincsben A. J. Cronin: Réztábla a kapu alatt Cronin Gogol A köpönyeg


Flag Counter