Főoldal | Profilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Támogatás
Szabad az oldalt támogatni :)
Friss
Színpompás pillangók
Vízesések
Hírlevél
Ha értesítést kérsz az oldal híreiről, vagy leiratkoznál a hírlevélről, itt megteheted!

Újdonságok
Honlapok
borbolya_job
Kreatív Kuckó
Hirdetések
Eladó

ePhoto Bay Free Image HostingJézus Krisztus Szupersztár
Nagyításhoz kattints a kis képekre!
Jézus történetét mindenki másképpen ismeri. A hívő emberek a tanításokból, mások különböző forrásokból.
Rengeteg film készült ebben a témakörben, de az én szívemnek ez a rock opera a legkedvesebb. Miután először megnéztem, kezdtem érdeklődni Jézus személye iránt. Nem vallásos okból, - kérlek, nézd ezt el nekem - hanem egyszerűen azért, mert nagyon is hihető, hogy létezett, és hogy életét mások életének tisztábbá tételére áldozta.

Sok-sok ilyen emberre volna szükség ma is, ebben a borzalmasan önző, egoista világban.

                                                
MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

Hölgyválasz

                                         
Nagyításhoz kattints a kis képre!

Ettől a filmtől ne várj túl mély mondanivalót. Egy középkorú férfi - nem is akármilyen - változtatni szeretne kissé egyhangú életén.
Menet közben megtanul táncolni, egy kicsit szerelmes lesz, de hűséges marad a feleségéhez. Ennyi.

Azonban a film zenéje... az aztán nem semmi!

 
MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

Avatar

Nagyításhoz kattints a kis képre!

Kedves film a szerelemről, ármányról, és arról, hogy az ember a pénzért, és a gazdagságért valójában milyen embertelen tud lenni.
 

Éjféli expressz
Nagyításhoz kattints a kis képekre!
Vannak filmek, amelyeket csak azért nézünk meg,  hogy jól szórakozzunk. Ez a film nem ebbe a kategóriába tartozik.
Egy amerikai baráti társaság Törökországba indul nyaralni a '70-es években. Magukkal visznek némi kokót, hogy "jól érezzék magukat". A repülőtéren lebuknak, és börtönbe kerülnek. A török börtönöknek és törvényeknek még ma sincs valami jó híre,  de akkoriban akár halálbüntetés is járhatott a drog csempészésért.

A börtönélet szinte kibírhatatlan. Besúgók és brutális személyzet, nyomorúságos körülmények, naponta testi fenyítés, kínzás. Szóval minden, ami egy embert megfoszthat emberi mivoltából.

Nos, ha gondolkodni akarsz, ezt a filmet feltétlenül nézd meg. Reális, úgy is mondhatnám kíméletlen módon tálalja a témát. Csak felnőtteknek!

                                             Admin üzenete
Menü
Szavazás
Melyik filmet töltenéd le szívesen?
Összes válasz: 32
Olvass egy kicsit!
Próbáld ki az olvasást, hátha élvezni fogod a dolgot! :)
Stephen King könyvek
Robert Merle
Orwell
Monty Python
Még több PDF könyv
Ingyenes cuccok
Cimkék
hypermarket vásárlás anya család demokrácia másodállás diploma mesék egyéni vállalkozás járulékok grimm mesék holle anyó kert csipkerózsika fekete föld gyep 1984 dugó a legyek ura Athén golding Görögország a da vinci kód brown d.j.salinger Eger könyv andersen legszebb meséi vicces könyv ajándék édesanyáknak anyák napja édesanya heri kókler és a bűz serlege vicces mesék ajándék heri kókler és a fáraó átka diéta 90 napos fogyókúra heri kókler és a főnök érdemrendje fogyókúra heri kókler és a pokol kapuja karcsú derék gerinc gyógymasszázs heri kókler és a mormon kannája bizsu divatékszer fülbevaló heri kókler és a hat tyúk tava férfi divat férfi zakó heri kókler és a vámpírok bálja cipő divat divat Heri Kókler és az alkatrazi fogoly rottring Gyula a szökőkutak városa Gyulai strand Heri kókler és a Stonhenge titka ház eladása Heri Kókler és az epeköve ingatlan vásárlás vicces könyvek Heri Kókler és a telivér herceg ablakcsere fűtés számla Heri Kókler és az elf rémálma fűtés korszerűsítés fűtés rásegítés esküvő házasság K-LITE CODEK 123 pack kapcsolatok Bujtor István Gobbi Hilda a sárkány szeme felnőnek a gyerekek gyerekcipők gyerekruhák a harcos betegágy gyermek betegségek stephen king felnőtt mese felnőtt mesék george orwell george orwell állatfarm monty python gyalog galopp a farkas és a bárány a 22-es csapdája joseph heller joseph heller a 22-es csapdája robert merle a sziget indul a bakterház bilincsben A. J. Cronin: Réztábla a kapu alatt Cronin Gogol A köpönyeg


Flag Counter