Főoldal | Profilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Támogatás
Szabad az oldalt támogatni :)
Friss
Színpompás pillangók
Vízesések
Hírlevél
Ha értesítést kérsz az oldal híreiről, vagy leiratkoznál a hírlevélről, itt megteheted!

Újdonságok
Honlapok
borbolya_job
Kreatív Kuckó
Hirdetések
Eladó

ePhoto Bay Free Image HostingNem tudom van-e a világon ember, akinek a Abba-t be kell mutatni, de ezt nem tartom valószínűnek. A '70-es '80-as évek popzenéjét meghatározó együttes a mai napig népszerű még a fiatal generáció tagjai között is. 

Ez nem véletlen, hiszen az Abba zenéje időtálló. Dallamos, és minőségi zenére szomjazik mindenki, hiszen a mai zene képviselői között nem sokan vannak, akik a kettőt együtt tudják művelni. Mármint a dallamosságot és minőséget. Ráadásul a mai zenét nem mindenki érti, így aztán a középkorúnál kicsit idősebbek nem nagyon találnak az ízlésüknek megfelelő számokat. 

Kivéve persze, ha ellátogatnak az apróságok oldalára :)

Tervezem, hogy több Abba lemezt közreadok itt, de nem ígérem meg, hogy mikorra sikerül feltöltenem a nótákat. Gyere vissza néha, és nézz körül!
Minden esetre a kedvenc lemezem most következik!


A számokat le is töltheted, ha megtetszik valamelyik!

Cassandra
Head_Over_Heels
I_Let_The_Music_Speak
Like_An_Angel_Passing_Through_My_Room
One_Of_UsShould_
I_Laugh_Or_Cry
Slipping_Through_My_Fingers
Soldiers
The_Day_Before_You_Came
The_Visitors
Two_For_The_Price_Of_One
Under_Attack
When_All_Is_Said_And_DoneA legnagyobb ABBA slágerekAdmin üzenete
Menü
Szavazás
Melyik filmet töltenéd le szívesen?
Összes válasz: 32
Olvass egy kicsit!
Próbáld ki az olvasást, hátha élvezni fogod a dolgot! :)
Stephen King könyvek
Robert Merle
Orwell
Monty Python
Még több PDF könyv
Ingyenes cuccok
Cimkék
hypermarket vásárlás anya család demokrácia másodállás diploma mesék egyéni vállalkozás járulékok grimm mesék holle anyó kert csipkerózsika fekete föld gyep 1984 dugó a legyek ura Athén golding Görögország a da vinci kód brown d.j.salinger Eger könyv andersen legszebb meséi vicces könyv ajándék édesanyáknak anyák napja édesanya heri kókler és a bűz serlege vicces mesék ajándék heri kókler és a fáraó átka diéta 90 napos fogyókúra heri kókler és a főnök érdemrendje fogyókúra heri kókler és a pokol kapuja karcsú derék gerinc gyógymasszázs heri kókler és a mormon kannája bizsu divatékszer fülbevaló heri kókler és a hat tyúk tava férfi divat férfi zakó heri kókler és a vámpírok bálja cipő divat divat Heri Kókler és az alkatrazi fogoly rottring Gyula a szökőkutak városa Gyulai strand Heri kókler és a Stonhenge titka ház eladása Heri Kókler és az epeköve ingatlan vásárlás vicces könyvek Heri Kókler és a telivér herceg ablakcsere fűtés számla Heri Kókler és az elf rémálma fűtés korszerűsítés fűtés rásegítés esküvő házasság K-LITE CODEK 123 pack kapcsolatok Bujtor István Gobbi Hilda a sárkány szeme felnőnek a gyerekek gyerekcipők gyerekruhák a harcos betegágy gyermek betegségek stephen king felnőtt mese felnőtt mesék george orwell george orwell állatfarm monty python gyalog galopp a farkas és a bárány a 22-es csapdája joseph heller joseph heller a 22-es csapdája robert merle a sziget indul a bakterház bilincsben A. J. Cronin: Réztábla a kapu alatt Cronin Gogol A köpönyeg


Flag Counter