Főoldal | Profilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Támogatás
Szabad az oldalt támogatni :)
Friss
Színpompás pillangók
Vízesések
Hírlevél
Ha értesítést kérsz az oldal híreiről, vagy leiratkoznál a hírlevélről, itt megteheted!

Újdonságok
Honlapok
borbolya_job
Kreatív Kuckó
Hirdetések
Eladó

ePhoto Bay Free Image Hosting


Főoldal » 2010 » Szeptember » 27 » Szép új világ
15:31:26
Szép új világ

2009.11.17. 18:00  SZÉP, ÚJ VILÁG

Mikor arról írtam, hogy kialakult némi elképzelésem a kisebbségi léttel gyakran kéz a kézben járó félelemről, még semmit sem hallottam a sajóbábonyi eseményekről.

A munkám - de gyakran még a családi elfoglaltságaim sem - teszik lehetővé, hogy olyan hírműsorokat hallgassak, amikre oda kell figyelnem. Ilyenkor tehát be kell érnem a háttér rádiózással.

Amikor először hallottam az eseményekről, valami miatt egyáltalán nem lepődtem meg. Egyre inkább az az érzésem, hogy teljesen hülyének néznek.

A lakossági fórumból tömegverekedés alakult ki, és már megint mindenki a másikra mutogat.

Lássuk csak!

A jobbik (nem vagyok hajlandó nagy betűvel leírni a nevüket!) természetesen nem csak hogy nem hibás, hanem egyenesen kikéri magának, hogy vannak, akik nem kérnek belőle (és a gárdájából).

A polgármester természetesen szintén nem hibás, hiszen szerinte a jobbik demokratikus párt. (Szerintem pedig egy csürhe, amit mindenhonnan ki kéne tiltani, nem pedig egy közpénzből fenntartott iskolába beengedni. Lehet, hogy a kór  - amelyben tagjai szenvednek - levegő útján terjed, és akkor jaj a gyerekeinknek!)

Természetesen a rendőrség, és az igazságügyi miniszter sem hibás, amiért képtelen érvényt szerezni a törvénynek. Nem tud, vagy nem akar tenni az ellen az ámokfutás ellen, ami most kezd igazán felpörögni, és nem láthatjuk a végét. A rendőreink egy úgynevezett "szakszervezet" mögé bújva, következmények nélkül hangoztatják fajgyűlölő nézeteiket.

A fidesz nem lehet hibás, mert Orbán Viktor megmondta, hogy félkatonai csapatok nem vehetik át az állam szerepét. És pont.

A cigányok nem hibásak, mert tulajdonképpen az autórongáláson, és verekedésen kívül teljesen jogos a félelmük és felháborodásuk. Az erőszakot semmi sem indokolja, és semmi sem teszi elfogadhatóvá.

A köztársasági elnök meg aztán főként nem tehet semmiről, hiszen ő a bazsarózsafelelős, és nem ér rá holmi piszlicsáré utcai randalírozásokkal foglalkozni! Miután körbejártuk a dolgot, megállapíthatjuk, hogy senki más nem okolható a dolgok elfajulása miatt, mint a sátáni Gyurcsány-Bajnai kettős.

Kategória: (Köz)Életünk | Megtekintések száma: 895 | Hozzáadta:: borbolya
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Admin üzenete
Menü
Szavazás
Melyik filmet töltenéd le szívesen?
Összes válasz: 32
Olvass egy kicsit!
Próbáld ki az olvasást, hátha élvezni fogod a dolgot! :)
Stephen King könyvek
Robert Merle
Orwell
Monty Python
Még több PDF könyv
Ingyenes cuccok
Cimkék
hypermarket vásárlás anya család demokrácia másodállás diploma mesék egyéni vállalkozás járulékok grimm mesék holle anyó kert csipkerózsika fekete föld gyep 1984 dugó a legyek ura Athén golding Görögország a da vinci kód brown d.j.salinger Eger könyv andersen legszebb meséi vicces könyv ajándék édesanyáknak anyák napja édesanya heri kókler és a bűz serlege vicces mesék ajándék heri kókler és a fáraó átka diéta 90 napos fogyókúra heri kókler és a főnök érdemrendje fogyókúra heri kókler és a pokol kapuja karcsú derék gerinc gyógymasszázs heri kókler és a mormon kannája bizsu divatékszer fülbevaló heri kókler és a hat tyúk tava férfi divat férfi zakó heri kókler és a vámpírok bálja cipő divat divat Heri Kókler és az alkatrazi fogoly rottring Gyula a szökőkutak városa Gyulai strand Heri kókler és a Stonhenge titka ház eladása Heri Kókler és az epeköve ingatlan vásárlás vicces könyvek Heri Kókler és a telivér herceg ablakcsere fűtés számla Heri Kókler és az elf rémálma fűtés korszerűsítés fűtés rásegítés esküvő házasság K-LITE CODEK 123 pack kapcsolatok Bujtor István Gobbi Hilda a sárkány szeme felnőnek a gyerekek gyerekcipők gyerekruhák a harcos betegágy gyermek betegségek stephen king felnőtt mese felnőtt mesék george orwell george orwell állatfarm monty python gyalog galopp a farkas és a bárány a 22-es csapdája joseph heller joseph heller a 22-es csapdája robert merle a sziget indul a bakterház bilincsben A. J. Cronin: Réztábla a kapu alatt Cronin Gogol A köpönyeg


Flag Counter