Főoldal | Profilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Támogatás
Szabad az oldalt támogatni :)
Friss
Színpompás pillangók
Vízesések
Hírlevél
Ha értesítést kérsz az oldal híreiről, vagy leiratkoznál a hírlevélről, itt megteheted!

Újdonságok
Honlapok
borbolya_job
Kreatív Kuckó
Hirdetések
Eladó

ePhoto Bay Free Image Hosting


Főoldal » 2010 » Szeptember » 27 » Rejtvény
15:46:38
Rejtvény
2009.11.23. 11:16  ORBÁN - REJTVÉNY

Kedves gyerekek!

Mivel tegnap nem kaptátok meg a szokásos esti mesétekek, ezért ma egy rejtvénnyel akarok kedveskedni nektek.
Biztosan találkoztatok már ilyen feladvánnyal. A fejtörő lényege általában az, hogy két képet összehasonlítsatok, és meghatározott számú különbséget találjatok rajtuk. Ez nem ördöngösség, legtöbbször akár 10 eltérés is könnyedén megtalálható.

De mivel tudom, hogy ti nagyon okos, és tájékozott gyerekek vagytok, kicsit nehezítek a feladaton.

Azt találtam ki, hogy két fotót mutatok nektek, amelyek hősünkről, a dakota törzsfőnökről készültek "néhány" év eltéréssel.

Ám ezúttal az lesz a cél, hogy 10 olyan dolgot találjatok, ami NEM változott hősünk világról alkotott véleményét, jellemvonásait illetően 1989 és 2009 között! Mivel úgy vélem, nem lesz egyszerű dolgotok, három külső tulajdonságot is hozzászámíthattok a többihez.

Íme a hősünkről készült fotók:

 

 

 


A megfejtéseket szeretettel és kíváncsian várom.

Mivel szegényes az eklézsia, jutalmul egy - ma már - "klasszikusnak" számító idézetet kaptok: "Bolsevik kutyából nem lesz demokratikus szalonna" (Kövér Kacor László)

A másik bölcselet, amely egyszer szintén bekerülhet a "klasszikusok" közé, így szól: "Demokratikus szalonnából könnyen lehet bolsevik kutya" (Borbolya)

 


Kategória: Politika (mert Ön megérdemli) | Megtekintések száma: 584 | Hozzáadta:: borbolya
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Admin üzenete
Menü
Szavazás
Melyik filmet töltenéd le szívesen?
Összes válasz: 32
Olvass egy kicsit!
Próbáld ki az olvasást, hátha élvezni fogod a dolgot! :)
Stephen King könyvek
Robert Merle
Orwell
Monty Python
Még több PDF könyv
Ingyenes cuccok
Cimkék
hypermarket vásárlás anya család demokrácia másodállás diploma mesék egyéni vállalkozás járulékok grimm mesék holle anyó kert csipkerózsika fekete föld gyep 1984 dugó a legyek ura Athén golding Görögország a da vinci kód brown d.j.salinger Eger könyv andersen legszebb meséi vicces könyv ajándék édesanyáknak anyák napja édesanya heri kókler és a bűz serlege vicces mesék ajándék heri kókler és a fáraó átka diéta 90 napos fogyókúra heri kókler és a főnök érdemrendje fogyókúra heri kókler és a pokol kapuja karcsú derék gerinc gyógymasszázs heri kókler és a mormon kannája bizsu divatékszer fülbevaló heri kókler és a hat tyúk tava férfi divat férfi zakó heri kókler és a vámpírok bálja cipő divat divat Heri Kókler és az alkatrazi fogoly rottring Gyula a szökőkutak városa Gyulai strand Heri kókler és a Stonhenge titka ház eladása Heri Kókler és az epeköve ingatlan vásárlás vicces könyvek Heri Kókler és a telivér herceg ablakcsere fűtés számla Heri Kókler és az elf rémálma fűtés korszerűsítés fűtés rásegítés esküvő házasság K-LITE CODEK 123 pack kapcsolatok Bujtor István Gobbi Hilda a sárkány szeme felnőnek a gyerekek gyerekcipők gyerekruhák a harcos betegágy gyermek betegségek stephen king felnőtt mese felnőtt mesék george orwell george orwell állatfarm monty python gyalog galopp a farkas és a bárány a 22-es csapdája joseph heller joseph heller a 22-es csapdája robert merle a sziget indul a bakterház bilincsben A. J. Cronin: Réztábla a kapu alatt Cronin Gogol A köpönyeg


Flag Counter