Főoldal | Profilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Támogatás
Szabad az oldalt támogatni :)
Friss
Színpompás pillangók
Vízesések
Hírlevél
Ha értesítést kérsz az oldal híreiről, vagy leiratkoznál a hírlevélről, itt megteheted!

Újdonságok
Honlapok
borbolya_job
Kreatív Kuckó
Hirdetések
Eladó

ePhoto Bay Free Image Hosting


Főoldal » 2010 » Szeptember » 27 » Pro és kontra
16:47:32
Pro és kontra
2009.12.21. 19:37  PRO ÉS KONTRA

Szeretnék veletek megosztani néhány vicces (vagy inkább siralmas) hozzászólást egy fórumból. Az biztos, hogy érdekes helyzetek alakulnak ki egy-egy fórumon. Néha röhögőgörcsöt kap az ember, igaz, hogy kínjában. Néha dührohamot, pláne, ha nem válaszolhat vissza hasonló stílusban. Mint tudjuk - asszem ezzel nem mondok újat - a stílus maga az ember. Hát lássuk csak, milyenek vagyunk mi, akik egy országban élünk, és mégis mintha egy világ választana el minket egymástól! Nem fűzök a bejegyzésekhez semmilyen kommentárt, valószínűleg nincs is erre szükség. Teljesen nyilvánvaló, hogy ki, merre, meddig.

Tudom, nektek Stalin emloin nevelkedetteknek nehez elfogadni egy izzig-verig demokratat mint Orban.

nem nehéz. Lehetetlen :)

Ratok nehez napok varnak.
A magyar valasztopolgarokra meg vegre egy kis felemelkedes.


Jelzem, hogy én is magyar választópolgár vagyok. És vagyunk még néhányan, akik nem viktorra vágyunk. Ők is magyar választópolgárok.
A nehéz napokat ismerjük, megszoktuk. Nekünk könnyebb dolgunk lesz, mint az orbán hívőknek, mert nem fogunk csalódni.

A jobbos demokracia felfogas megegyezik a civilizalt europai modival. Ti pedig a Balkant vegyititek holmi nemzetkozi uzsorasok agyf@schasaival (ala Soros).

Viktornak mindent megbocsátok! Ha szárazkenyeret eszek is. Csak a libagyilkosok menjenek a francba!

Megnézném, ahogy ekkora feszültségkeltés, ellenségeskedés, provokálás meg utcai rombolások mellett nyugodtan kormányozol!!

Hihihi.Az augusztus 20-ai, ballikak altal benezett vihar joval nagyobb karokat okozott.


Tavasszal átírjuk a régi nótát: "Mint a mókus fenn a fán, a magyar nép oly vidám!"

Mi van?!
Már neked 1000-szer leírtuk, milyen állapotban adta át a fidesz az országot 2002-ben, de mindhiába.
No, ebből elegem lett, csá.


Attól IGAZ lesz?????? 

Senki nem olvassa el.
Már írtam, nyissál egy blogot, és ide meg egy linket rakjál be..
Akit érdekel megnézi, mondjuk az a pár orbánfóbiás beteget...:)


Lehet, hogy Senki nem olvassa el, de Valaki igen :)
 


Nagyot ugró Fidesz, egy számjegyű Jobbik
Az év utolsó hónapjában a Fidesz támogatottsága 5 százalékkal nőtt az előző hónaphoz képest, míg az MSZP-é nem változott.


Huhhh, de lesz itt most ballik vonyitas :-)))
 

Mi lesz a mozgássérültekkel? Ők nem tudnak felmenni a lépcsőn a szavazófülkéig.

A szellemi mozgasserultekre gondolsz ? Ok a ballikeknek maradtak mind.

a mozgássérültekre való tekintettel nem moderálnád magad?
 

Szijjártó ma ismét megszólalt. Most közgazda.
"Az idő megint a Fideszt igazolta. Amikor több mint egy éve felszólítottuk a Magyar Nemzeti Bankot, hogy radikálisan, 6 százalékra csökkentse a jegybanki alapkamatot, a szocialisták, a kormány, de még a nemzeti bank vezetője is éles kirohanásokat intéztek az ellenzéki párt és annak elnöke ellen.

Ha akkor elfogadták volna a Fidesz javaslatát, most nem lenne Magyarországon 150 ezerrel kevesebb munkahely, nem lenne 10 és fél százalék a munkanélküliség, és nem lenne 8 százalékos a gazdasági visszaesés. Mindezért a tehetetlen, alkalmatlan Gyurcsány-Bajnai korszak a felelős, és szomorú, hogy a szocialisták ebben a rossz döntéssorozatban partnerre találtak a jegybank vezetőiben - írja közleményében Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője."
 

 
"A hülyék a túloldalon vannak, akik ezt a maszlagot beveszik. Ha segíteni akarnának az ország helyzetén, akkor elmentek volna a fenébe már..."

szerinted. Szerintem meg akkor lettek volna felelőtlenek, ha bedobják a törölközőt. Ha a fidesz segíteni akart volna az ország helyzetén, akkor úgy viselkedett volna, ahogy egy európai ellenzéki pártnak kell. Bírálni és konstruktív javaslatokat tenni. A konstruktív javaslat nem azt jelenti, hogy csak és kizárólag az a jó, amit a fidesz javasol. A javaslat nem egyenlő a betűről betűre való elfogadtatással.
 

Gyurcsány Alföldivel csak kurvákat küldött Tündérországba.

Ezzel szemben a magyar kormány:

A Kisfogház Emlékhelyet (avatták 2001. nov. 4.),

Tapolcán sportcsarnokot - avatták 2003. május 31-én Orbán jelenlétében.
Magyar tervezők, fővállalkozók és kivitelezők építették. Tapolca a beruházáshoz 2001-ben nyert 720 millió forint állami támogatást, az önkormányzat 30 milliót tett hozzá.

Szegeden sportcsarnokot,

Debrecenben sportcsarnokot,

Bajóton Millenniumi házat, ahol a Millenniumi Gyűjteményt őrzik.
Orbán Viktor avatta fel 2002-ben.

Gyálon művelődési házat.

 •

Kedves barátaim, eredményes nap van a hátunk mögött. A közvetlenül küszöbön álló bukás réme demaszkírozza az ellenfelet. Lehull a demokrata álarc, és előbukkan igazi énjük, a habzószáj, a mérhetetlen egoizmus, a másképp gondolkodók eltiprásának vágya. Emlékezzetek erre, amikor a szavazófülkében leadjátok voksotokat a jövőre, Magyarország sorsa a kezetekben van.
 

Tamás Gáspár a román kommunista párt tagja volt, 1978-ban menekült át.:)
Szdsz tönkrebaszta az országot azzal, hogy az mszp mellé állt 1994-től, tehát semmi különbség nincs az szdsz és az mszp között.

Kapitalistának még aljasabbak, mint kommunistának voltak. A Thürmert legalább becsülni lehet az őszinteségért, hű a baloldali ideológiához. Ezek a brigantik ideológiamentesen lopnak, csalnak, hazudnak. A megszerzett konchoz való ragaszkodás teszi félelmetessé ezt az ádázul gyűlölködő bandát.
 


Kategória: (Köz)Életünk | Megtekintések száma: 4895 | Hozzáadta:: borbolya
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Admin üzenete
Menü
Szavazás
Melyik filmet töltenéd le szívesen?
Összes válasz: 32
Olvass egy kicsit!
Próbáld ki az olvasást, hátha élvezni fogod a dolgot! :)
Stephen King könyvek
Robert Merle
Orwell
Monty Python
Még több PDF könyv
Ingyenes cuccok
Cimkék
hypermarket vásárlás anya család demokrácia másodállás diploma mesék egyéni vállalkozás járulékok grimm mesék holle anyó kert csipkerózsika fekete föld gyep 1984 dugó a legyek ura Athén golding Görögország a da vinci kód brown d.j.salinger Eger könyv andersen legszebb meséi vicces könyv ajándék édesanyáknak anyák napja édesanya heri kókler és a bűz serlege vicces mesék ajándék heri kókler és a fáraó átka diéta 90 napos fogyókúra heri kókler és a főnök érdemrendje fogyókúra heri kókler és a pokol kapuja karcsú derék gerinc gyógymasszázs heri kókler és a mormon kannája bizsu divatékszer fülbevaló heri kókler és a hat tyúk tava férfi divat férfi zakó heri kókler és a vámpírok bálja cipő divat divat Heri Kókler és az alkatrazi fogoly rottring Gyula a szökőkutak városa Gyulai strand Heri kókler és a Stonhenge titka ház eladása Heri Kókler és az epeköve ingatlan vásárlás vicces könyvek Heri Kókler és a telivér herceg ablakcsere fűtés számla Heri Kókler és az elf rémálma fűtés korszerűsítés fűtés rásegítés esküvő házasság K-LITE CODEK 123 pack kapcsolatok Bujtor István Gobbi Hilda a sárkány szeme felnőnek a gyerekek gyerekcipők gyerekruhák a harcos betegágy gyermek betegségek stephen king felnőtt mese felnőtt mesék george orwell george orwell állatfarm monty python gyalog galopp a farkas és a bárány a 22-es csapdája joseph heller joseph heller a 22-es csapdája robert merle a sziget indul a bakterház bilincsben A. J. Cronin: Réztábla a kapu alatt Cronin Gogol A köpönyeg


Flag Counter