Főoldal | Profilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Támogatás
Szabad az oldalt támogatni :)
Friss
Színpompás pillangók
Vízesések
Hírlevél
Ha értesítést kérsz az oldal híreiről, vagy leiratkoznál a hírlevélről, itt megteheted!

Újdonságok
Honlapok
borbolya_job
Kreatív Kuckó
Hirdetések
Eladó

ePhoto Bay Free Image Hosting


Főoldal » 2010 » Szeptember » 27 » Nem értek a focihoz
16:40:15
Nem értek a focihoz
2009.12.14. 19:58  NEM ÉRTEK A FOCIHOZ

Nem tudom te hogy vagy vele, de őszintén szólva nekem már csömöröm van az aranycsapat utáni nyafogásból.

Nem értek a focihoz, de úgy gondolom, hogy ez irtó kevés ahhoz, hogy visszakerüljünk az élmezőnybe.

Nem kéne a Fradi után se nyavalyogni. És főleg a bénaságuk miatt az én pénzemből szétverni a stadiont, felgyújtani a székeket, és állandó rendőri készültséget fenntartani minden egyes meccs idején. Kéretik a székgyújtogatóknak megfizetni a kárt, és a következőkben tartózkodni a meccseken való megjelenéstől. Ha tudják, hogy drága csapatuk falábúak gyülekezete, és ez dühíti őket, hát maradjanak otthon. Vagy dobják össze a pénzt jó játékosok megvásárlására.

Az idősebbek még emlékeznek egy híres magyar focista mondására: "kis pénz, kis foci". Én megfordítanám a dolgot. Kis foci, kis pénz.

Legyen vége a közös pénz elosztogatásának ezen a területen is. Mutassák meg aranylábú fiaink, hogy mit tudnak, és termeljék meg a pénzt a működésükre, vagy ha olyan nagy ászok, adják el tehetségüket külföldön. Senkinek sem fognak hiányozni. Szív nélküli játékból nem kérünk.

Nem hiszem, hogy paranoia, de úgy gondolom, az életünk ezen területe is piszkos politikai bűvészkedések színterévé vált. Tudom, hogy ez a megállapításom nem paranoia. Nem túl régen számomra be is bizonyosodott. Az előbb említett aranycsapat egyik volt játékosa nem kért a komcsi utódkormány kitüntetéséből.

Mert a miniszterelnök háromszor is lehúzta a nevét a listáról. Nos, nem tudom, hogy utóbbi igaz, vagy sem.

De azért kíváncsi lennék rá, hogy honnan tudja?

Ha már megint a politikánál tartunk. Nem kéne végre a volt sportminiszter által beszerzett beléptető rendszereket beüzemelni? Vagy legalább a beszerzésért felelős személyeket jól felelősségre vonni? Hát persze, hogy nem. Erről mélyen hallgatnak az érintettek.

Ha jól sejtem megint kiderül, hogy az egyenlők között vannak egyenlőbbek.

Kategória: (Köz)Életünk | Megtekintések száma: 4832 | Hozzáadta:: borbolya
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Admin üzenete
Menü
Szavazás
Melyik filmet töltenéd le szívesen?
Összes válasz: 32
Olvass egy kicsit!
Próbáld ki az olvasást, hátha élvezni fogod a dolgot! :)
Stephen King könyvek
Robert Merle
Orwell
Monty Python
Még több PDF könyv
Ingyenes cuccok
Cimkék
hypermarket vásárlás anya család demokrácia másodállás diploma mesék egyéni vállalkozás járulékok grimm mesék holle anyó kert csipkerózsika fekete föld gyep 1984 dugó a legyek ura Athén golding Görögország a da vinci kód brown d.j.salinger Eger könyv andersen legszebb meséi vicces könyv ajándék édesanyáknak anyák napja édesanya heri kókler és a bűz serlege vicces mesék ajándék heri kókler és a fáraó átka diéta 90 napos fogyókúra heri kókler és a főnök érdemrendje fogyókúra heri kókler és a pokol kapuja karcsú derék gerinc gyógymasszázs heri kókler és a mormon kannája bizsu divatékszer fülbevaló heri kókler és a hat tyúk tava férfi divat férfi zakó heri kókler és a vámpírok bálja cipő divat divat Heri Kókler és az alkatrazi fogoly rottring Gyula a szökőkutak városa Gyulai strand Heri kókler és a Stonhenge titka ház eladása Heri Kókler és az epeköve ingatlan vásárlás vicces könyvek Heri Kókler és a telivér herceg ablakcsere fűtés számla Heri Kókler és az elf rémálma fűtés korszerűsítés fűtés rásegítés esküvő házasság K-LITE CODEK 123 pack kapcsolatok Bujtor István Gobbi Hilda a sárkány szeme felnőnek a gyerekek gyerekcipők gyerekruhák a harcos betegágy gyermek betegségek stephen king felnőtt mese felnőtt mesék george orwell george orwell állatfarm monty python gyalog galopp a farkas és a bárány a 22-es csapdája joseph heller joseph heller a 22-es csapdája robert merle a sziget indul a bakterház bilincsben A. J. Cronin: Réztábla a kapu alatt Cronin Gogol A köpönyeg


Flag Counter