Főoldal | Profilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Támogatás
Szabad az oldalt támogatni :)
Friss
Színpompás pillangók
Vízesések
Hírlevél
Ha értesítést kérsz az oldal híreiről, vagy leiratkoznál a hírlevélről, itt megteheted!

Újdonságok
Honlapok
borbolya_job
Kreatív Kuckó
Hirdetések
Eladó

ePhoto Bay Free Image Hosting


Főoldal » 2010 » Szeptember » 27 » Jön még kutyára úthenger
16:23:54
Jön még kutyára úthenger
2009.11.27. 12:29  JÖN MÉG KUTYÁRA ÚTHENGER!

Nem tudom, van-e épeszű ember, aki azt mondja, hogy olyan világról álmodott, amelyben őrültek rohangásznak.

Őrültek, akik hibás génjeikben hordozzák a gyilkolás opcióját, és bármelyik pillanatban kitörhet belőlük az állat. Lehet, hogy megkívánják felebarátaik vagyonát, és úgy vélik, az jobb helyen lenne náluk. Lehet, hogy a szerelemféltés olyan abnormális erővel tör rájuk, hogy képtelenek megfékezni indulataikat.

És van, hogy látszólag többé-kevésbé normális emberek egyszer csak szétloccsantják a másik fejét. Pécsett ez utóbbi történhetett. Persze utólag a csoporttársak egy része emlékezni vél olyan jelekre, amelyek előre jelezhették volna a közelgő tragédiát. Utólag azonban könnyű okosnak lenni.

Egy azonban teljesen biztos: a dolgok nem a jó irányba mennek, és valamit sürgősen tenni kell.Viszont az is száz százalék, hogy nem az a megoldás erre az elharapózó erőszakra, amit a legnagyobb ellenzéki párt torkaszakadtából üvölt bele a nagy magyar pusztába. Még csak nem is az üvöltést látom a követendő útnak.

Valahogy úgy gondolom, most már aztán tényleg célszerű lenne leülnie tisztelt politikai elitünknek egy gumiszobában elhelyezett kerekasztalhoz, és megállapodni egy minimális együttműködési normában. Szabályozni kellene a fegyverviselésről szóló törvényt, és egységesen kidolgozni a közintézmények - különösen a közoktatási intézmények - biztonsági rendszerét. A személyiségi jogok ne élvezzenek elsőbbséget az élet és a testi épség védelme előtt! A fegyverviselési engedélyhez például miért nincs szükség pszichológiai alkalmassági vizsgára? (Megjegyezni kívánom, hogy ilyen vizsgát ma már mindenkinek tennie kéne, aki a munkája során bármilyen formában mások testi vagy lelki épségét veszélyeztethet!)

A diákoknak joguk van tanulni - ha tehetségük engedi - nem kevés közpénzből. Nem ártana az emlékezetükbe idézni a kötelezettségeiket sem, mert lassan már elfelejtik, hogy vannak ilyenek is. A fegyverviselési engedélyhez például miért nincs szükség pszichológiai alkalmassági vizsgára?  Igen sajnálatos, hogy ez még nem jutott eszükbe a törvényalkotóknak...).

A parlamenti ellenzéknek pedig ki kellene már nőnie a csőlátátásból, különös tekintettel arra a felfozott izgalomra, amellyel kormányra kívánkoznak. A fidesz frakcióvezetője nem átallott a szokásos módon - ahogy minden más problémát - azonnal politikai kérdéssé degradálni. Gusztustalan és szánalmas!

Kár, hogy gyakran elfelejtkeznek a klasszikus mondásról, miszerint "jön még kutyára úthenger!".

Kategória: (Köz)Életünk | Megtekintések száma: 552 | Hozzáadta:: borbolya
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Admin üzenete
Menü
Szavazás
Melyik filmet töltenéd le szívesen?
Összes válasz: 32
Olvass egy kicsit!
Próbáld ki az olvasást, hátha élvezni fogod a dolgot! :)
Stephen King könyvek
Robert Merle
Orwell
Monty Python
Még több PDF könyv
Ingyenes cuccok
Cimkék
hypermarket vásárlás anya család demokrácia másodállás diploma mesék egyéni vállalkozás járulékok grimm mesék holle anyó kert csipkerózsika fekete föld gyep 1984 dugó a legyek ura Athén golding Görögország a da vinci kód brown d.j.salinger Eger könyv andersen legszebb meséi vicces könyv ajándék édesanyáknak anyák napja édesanya heri kókler és a bűz serlege vicces mesék ajándék heri kókler és a fáraó átka diéta 90 napos fogyókúra heri kókler és a főnök érdemrendje fogyókúra heri kókler és a pokol kapuja karcsú derék gerinc gyógymasszázs heri kókler és a mormon kannája bizsu divatékszer fülbevaló heri kókler és a hat tyúk tava férfi divat férfi zakó heri kókler és a vámpírok bálja cipő divat divat Heri Kókler és az alkatrazi fogoly rottring Gyula a szökőkutak városa Gyulai strand Heri kókler és a Stonhenge titka ház eladása Heri Kókler és az epeköve ingatlan vásárlás vicces könyvek Heri Kókler és a telivér herceg ablakcsere fűtés számla Heri Kókler és az elf rémálma fűtés korszerűsítés fűtés rásegítés esküvő házasság K-LITE CODEK 123 pack kapcsolatok Bujtor István Gobbi Hilda a sárkány szeme felnőnek a gyerekek gyerekcipők gyerekruhák a harcos betegágy gyermek betegségek stephen king felnőtt mese felnőtt mesék george orwell george orwell állatfarm monty python gyalog galopp a farkas és a bárány a 22-es csapdája joseph heller joseph heller a 22-es csapdája robert merle a sziget indul a bakterház bilincsben A. J. Cronin: Réztábla a kapu alatt Cronin Gogol A köpönyeg


Flag Counter