Főoldal | Profilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Támogatás
Szabad az oldalt támogatni :)
Friss
Színpompás pillangók
Vízesések
Hírlevél
Ha értesítést kérsz az oldal híreiről, vagy leiratkoznál a hírlevélről, itt megteheted!

Újdonságok
Honlapok
borbolya_job
Kreatív Kuckó
Hirdetések
Eladó

ePhoto Bay Free Image Hosting


Főoldal » 2010 » Szeptember » 27 » Az elnök embere (3. rész)
16:20:10
Az elnök embere (3. rész)
2009.11.25. 19:17  AZ ELNÖK EMBERE (3. RÉSZ)

Kedves gyerekek!

Történt egy napon, hogy dakota hősünk rossz híreket kapott stábjának mobiljáról. Az SMS-ben ez állt: uram, szarban vagyunk!

Nosza felkapta a főnök a telefont, és emígyen szólott: mit idegesítesz állandó jelleggel a hülye üzeneteiddel? Nem én vagyok az, aki beéri egy ilyen semmitmondó információval! Ezt inkább hagyd meg a népnek. Azonnal mondd, hogy mi van, mert már így is eléggé nagy a káosz ezzel az orosz úttal kapcsolatban. Piszok váratlanul ért, hogy mégsem tudtam magam meghívatni vacsorára a ruszkikkal, azt se tudom, kinek mit hazudtam, hogy mentsem, ami menthető, tehát ne szarozz! Mondd!

Gondolhatod, hogy érezte magát, mikor megtudta, miről is van szó.

Kiderült, hogy a magyar gárda már nem csak a komcsi alpolgármester pofánvágásán van túl, hanem felképelt még egy embert. Az a szerencsétlen egy szál síppal ment ki a fehérlovas happaningre ahelyett, hogy valami jó kis molotov koktélt vitt volna magával! Hát rá is faragott, de rendesen!

Na, azért ez már egy kicsit tényleg kezd cikis lenni! - gondolta a főnök.

Gyorsan felkapta a kabátját, beült a páncélozott autójába, és elindult öreg barátja várába. Miután illendően köszöntötték egymást, az elnök hellyel kínálta. Mivel látta, hogy nagyon fel van pörögve a fiatalember, (nem tudom, miért mondja mindenki, hogy fiatal, de mindegy, így szoktuk meg)  a kezébe nyomott egy pohár szódát, meg egy nyugtatót, és ráparancsolt: Kapd be!

Ettől a határozottságtól az ifjú lenyugodott kissé, és felvázolta a tényeket.

Laci bátyám, cseszd meg! Miért nem voltál képes rászólni ezekre a gárdistákra az alakuló naggyűlésükön, hogy legalább ne az ablakod alatt feszkózzanak? Most már nem csak a pofájuk jár, hanem a kezük is! Igaz, hogy csak a komcsikat csépelik, meg azokat, akik csúnyán néznek rájuk, de akkor is. Ha időben szólsz, most nem az én nyakamba szakadna ez a sok szar! Nem elég, hogy magamat meg kell védenem a ballibák örökös nyavalygása miatt, - hogy így határolódjak el, meg úgy határolódjak el - még ráadásul helyetted is magyarázkodhatok. Megértelek, hogy most már elég hülyén venné ki magát, ha rájuk keménykednél, hogy pofa be, de hát istenem! Van az úgy, hogy kellemetlen helyzetbe kerül az ember, mégis mondania kell valamit. Látod, én is hogy jártam ezzel a Putyinnal? Mégis megmagyarázom valahogy, miért nézett ablaküvegnek, oszt' jónapot! Majd elfelejtik a népek, és csak a szépre fognak emlékezni. Inkább azt vitassuk meg, mi lesz, ha nyerek, de nem nagyon? Ezek a feketeruhás vadmarhák meg beülnek a Házba? - szakadt ki az elkeseredett dakotából az elfojtott kétségbeesés.
 

Hmm... - hümmögött az öreg. Fiam! Te ismersz engem, önfejű és büszke ember vagyok. Még azt sem mertem beismerni, hogy fogalmam sincs, milyen állatot simogatok a sűrű rengetegben, nehogy tanulatlannak gondoljanak a zemberek. Nem képzeled, hogy pont most, pont erről a nyavalyás gárdáról fogok határozottan nyilatkozni? Persze tudom, hogy nagy szarban leszel, ha csak kicsit nyersz, mert akkor mindössze két választás áll előtted. Nyíltan vagy sunyizva lepaktálsz velük, vagy nem. Utóbbi esetben viszont kurva kevés lesz az a háromezer rendőr, amit beígértél a népnek! Ha ezek a gárdistáknak nevezett majmok ugyanazt fogják művelni akkor is, mint amit most művelnek, akkor megszívtad.Ezen még agyaljunk egy kicsinykét, de ne túl sokáig, mert ha a hídhoz érünk, már késő lesz. Ott nem érünk rá szarakodni. Aki bújt, aki nem, át kell kelnünk, és kész. - mondta a jó öreg, és visszavonult a lakosztályába, gondolataira hagyva ifjú barátját.

Na, most aztán kurva okos lettem - gondolta a főnök, és csalódottan elindult haza.

Otthon jól kiosztotta az asszonyt, mert már megint nem volt képes határozottan közölni a babysitterrel, hogy iskola után ne a MacDonaldsba vigye a gyereket, hanem a Kokó vendéglőjébe. Magyar gyereknek magyar kaját, vagy mi a jóisten!

Miután így elrendezte a dolgokat, fáradtan belezuhant az ágyba, és azonnal álomba merült.

Aludjatok ti is, és álmodjatok szépeket.


Kategória: Politika (mert Ön megérdemli) | Megtekintések száma: 606 | Hozzáadta:: borbolya
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Admin üzenete
Menü
Szavazás
Melyik filmet töltenéd le szívesen?
Összes válasz: 32
Olvass egy kicsit!
Próbáld ki az olvasást, hátha élvezni fogod a dolgot! :)
Stephen King könyvek
Robert Merle
Orwell
Monty Python
Még több PDF könyv
Ingyenes cuccok
Cimkék
hypermarket vásárlás anya család demokrácia másodállás diploma mesék egyéni vállalkozás járulékok grimm mesék holle anyó kert csipkerózsika fekete föld gyep 1984 dugó a legyek ura Athén golding Görögország a da vinci kód brown d.j.salinger Eger könyv andersen legszebb meséi vicces könyv ajándék édesanyáknak anyák napja édesanya heri kókler és a bűz serlege vicces mesék ajándék heri kókler és a fáraó átka diéta 90 napos fogyókúra heri kókler és a főnök érdemrendje fogyókúra heri kókler és a pokol kapuja karcsú derék gerinc gyógymasszázs heri kókler és a mormon kannája bizsu divatékszer fülbevaló heri kókler és a hat tyúk tava férfi divat férfi zakó heri kókler és a vámpírok bálja cipő divat divat Heri Kókler és az alkatrazi fogoly rottring Gyula a szökőkutak városa Gyulai strand Heri kókler és a Stonhenge titka ház eladása Heri Kókler és az epeköve ingatlan vásárlás vicces könyvek Heri Kókler és a telivér herceg ablakcsere fűtés számla Heri Kókler és az elf rémálma fűtés korszerűsítés fűtés rásegítés esküvő házasság K-LITE CODEK 123 pack kapcsolatok Bujtor István Gobbi Hilda a sárkány szeme felnőnek a gyerekek gyerekcipők gyerekruhák a harcos betegágy gyermek betegségek stephen king felnőtt mese felnőtt mesék george orwell george orwell állatfarm monty python gyalog galopp a farkas és a bárány a 22-es csapdája joseph heller joseph heller a 22-es csapdája robert merle a sziget indul a bakterház bilincsben A. J. Cronin: Réztábla a kapu alatt Cronin Gogol A köpönyeg


Flag Counter