Főoldal | Profilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Támogatás
Szabad az oldalt támogatni :)
Friss
Színpompás pillangók
Vízesések
Hírlevél
Ha értesítést kérsz az oldal híreiről, vagy leiratkoznál a hírlevélről, itt megteheted!

Újdonságok
Honlapok
borbolya_job
Kreatív Kuckó
Hirdetések
Eladó

ePhoto Bay Free Image Hosting


Főoldal » 2010 » Szeptember » 27 » Az elnök embere (2. rész)
15:38:14
Az elnök embere (2. rész)
2009.11.21. 13:05  AZ ELNÖK EMBERE (2. RÉSZ)

Kedves gyerekek!

Miután elolvastátok az első a mesét Laci bácsi kedvenc király-jelöltjéről, sokan mondtátok, hogy szívesen elolvasnátok a történet első részét is. Hogy jobban megismerjétek hősünket, aki előtt hosszú, nehéz hónapok állnak, míg végre elnyerheti a trónt, és a királylány kezét (ez persze írói fantáziám szüleménye, hiszen hősünk nős ember, ezért kizárt, hogy holmi királylányok kegyeire ácsingózzon!).

Mivel már késő este van, remélem ágyban vagytok már. Úgy hogy én is mindjárt elteszem magam holnapra.

De előbb - hogy szép legyen az álmotok - szívbemarkoló képekkel kívánok jó éjszakát nektek, és jutalmul, mert jók voltatok, elmondok egy rövid mesét is, hogy ne abból a csúnya dörmögő dömötörből (magyar nemzet) kelljen mindíg megtudnotok, mi az igazság.

Jó vezéreteket minden negyedik esztendőben komoly gondok gyötrik.

Édes Istenem! Nem sikerült összevakarnom annyi zsét, amennyit szerettem volna. Kevés volt nekem az a négy év uralkodás - mondja, és bizakodón tekint az ég felé. Könyvet sem írhatok az idők végezetéig, mert a memóriám már nem a régi, így nem tudom, melyikbe mennyi csúsztatást csempésztem. Ahhoz meg semmi kedvem, hogy a saját kijelentéseimet olvasgassam, nehogy ellentmondjak önmagamnak! Ó, de piszkosul tele van már a hócipőm ezzel a pártelnökösködéssel is! Mennyivel jobb volt, amikor még miniszterelnök úr voltam, és mindenki hajbókolt előttem, amerre csak megjelentem a páncélozott autómban... - kesereg szegény jó örökös miniszterelnökünk (leszámítva azt a 15 évet, ami eddig nem jött be neki).

Az angyalokho
z és az összes apró szentekhez fohászkodik, hogy helyzete most már aztán mielőbb forduljon jobbra. (ha...ha...ha..., ennél is jobbra, ott már a jobbik dörgöli a tenyerét).

Ezért szegény, szerencsétlen király aspiráns imára kulcsolja munkában megkérgesedett kezét, hogy az úr meghallja az ő könyörgéseit. Elhatározza, hogy felkeresi öreg barátját, - aki már egy ideje a Várban lakik - hogy segítségét kérje.

De erről majd holnap mesélek nektek.

Most pedig bújjatok szépen a takaró alá, és találjátok fel magatokat. Jó éjt!

Kategória: Politika (mert Ön megérdemli) | Megtekintések száma: 326 | Hozzáadta:: borbolya
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Admin üzenete
Menü
Szavazás
Melyik filmet töltenéd le szívesen?
Összes válasz: 32
Olvass egy kicsit!
Próbáld ki az olvasást, hátha élvezni fogod a dolgot! :)
Stephen King könyvek
Robert Merle
Orwell
Monty Python
Még több PDF könyv
Ingyenes cuccok
Cimkék
hypermarket vásárlás anya család demokrácia másodállás diploma mesék egyéni vállalkozás járulékok grimm mesék holle anyó kert csipkerózsika fekete föld gyep 1984 dugó a legyek ura Athén golding Görögország a da vinci kód brown d.j.salinger Eger könyv andersen legszebb meséi vicces könyv ajándék édesanyáknak anyák napja édesanya heri kókler és a bűz serlege vicces mesék ajándék heri kókler és a fáraó átka diéta 90 napos fogyókúra heri kókler és a főnök érdemrendje fogyókúra heri kókler és a pokol kapuja karcsú derék gerinc gyógymasszázs heri kókler és a mormon kannája bizsu divatékszer fülbevaló heri kókler és a hat tyúk tava férfi divat férfi zakó heri kókler és a vámpírok bálja cipő divat divat Heri Kókler és az alkatrazi fogoly rottring Gyula a szökőkutak városa Gyulai strand Heri kókler és a Stonhenge titka ház eladása Heri Kókler és az epeköve ingatlan vásárlás vicces könyvek Heri Kókler és a telivér herceg ablakcsere fűtés számla Heri Kókler és az elf rémálma fűtés korszerűsítés fűtés rásegítés esküvő házasság K-LITE CODEK 123 pack kapcsolatok Bujtor István Gobbi Hilda a sárkány szeme felnőnek a gyerekek gyerekcipők gyerekruhák a harcos betegágy gyermek betegségek stephen king felnőtt mese felnőtt mesék george orwell george orwell állatfarm monty python gyalog galopp a farkas és a bárány a 22-es csapdája joseph heller joseph heller a 22-es csapdája robert merle a sziget indul a bakterház bilincsben A. J. Cronin: Réztábla a kapu alatt Cronin Gogol A köpönyeg


Flag Counter