Főoldal | Profilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Támogatás
Szabad az oldalt támogatni :)
Friss
Színpompás pillangók
Vízesések
Hírlevél
Ha értesítést kérsz az oldal híreiről, vagy leiratkoznál a hírlevélről, itt megteheted!

Újdonságok
Honlapok
borbolya_job
Kreatív Kuckó
Hirdetések
Eladó

ePhoto Bay Free Image Hosting


Főoldal » 2010 » Szeptember » 27 » Az elnök embere (1. rész)
15:35:24
Az elnök embere (1. rész)
12009.11.20. 19:17  AZ ELNÖK EMBERE (1. RÉSZ)

Kedves gyerekek!

Remélem ágyban vagytok már, mert hamarosan folytatom a tehetséges, (fiatal) középkorú  politikusról szóló mesét, amit a minapában kezdtem el. Figyeljetek nagyon, mert komoly dolgokról fogtok hallani.

Laci bácsi, a jótét öreg apóka nagyon szereti az ő viktor nevű fiatal barátját.

Tudjátok, róla meséltem nektek a minap.

Ez a szegény, szerencsétlen sorsú tehetséges, karizmatikus, dakota fiatalember felkereste egy szép napon idős mentorát.

Laci bátyám, ha lenne pár perced, váltsunk néhány szót az én gyötrő gondjaimról - mondotta volt a főnök.

Azzal elmesélte neki, hogy nagyon unja már, hogy állandóan könyveket kell írnia, hogy ezek eladásából eltarthassa öt gyermekét, és szerető hitvesét. Elmondta továbbá azt a vágyát, hogy szeretné már végre nagyon gyorsan a magáénak tudni kicsiny hazánkat, de ha lehet, a koronát szeretné már végre legalább felpróbálni. Titokban azt is elmesélte, hogy a koronára tulajdonképpen azért ácsingózik leginkább, hogy ezáltal alkatilag magasabbnak tűnjön.


Hogy nézne már ki egy ily csökkent méretű király? - kérdezte kétségbeesetten.

Légy türelemmel édes fiam, van néhány elintéznivalóm. Tudod, a haza egységét kell megóvnom, és ez bizony nagyon sok feladattal jár. De megígérhetem, hogy mikor visszatérek, jó hírt hozok neked. - válaszolta az öregember, azzal elindult, hogy bokros teendőit ellássa.


Bejárta a fél világot. Ukrajnában találkozott a néppel, amely szeretettel fogadta őt.

Sétálgatott a rengeteg erdőben, és megsimogatott valami helyes állatot, de nem merte megkérdezni, mi az, mert félt, hogy műveletlennek tartanák, pedig nem az.

Aztán még egy focimeccset is lejátszott, de a brutális rendőrök végiggyalogoltak a hátán, amikor átverekedték magukat a tomboló tömegen, hogy elkezdjék eloltani a felgyújtott székeket, mire a tűzoltók megtalálják a tűzcsapot a rohadt parkoló autóktól.

Gondolhatjátok, mennyire elfáradt szegény elnök bácsi.

Lesétált a folyópartra, és nézte a vizet. Eszébe jutott, hogy milyen alacsony most a vízállás, meglátszik, hogy ezt a mostani kormányt még a jóisten se szereti, mert viktor mondta volt egy alkalommal, hogy az isten szeretét az árvíz bizonyítja. Milyen okos ez a fiú, megérdemli, hogy segítsek neki.

Átöltözött hát a legszebb öltönyébe, és azonnal útnak indult a Vatikánba, hogy felkeresse a szentatyát. Előzőleg magához vette pártfogoltja alkalmassági bizonyítványát, hogy meggyőzően tudjon érvelni a pápánál viktor érdekében.

A szentatya üdvözölte a messziről jött embert, aki azt mond, amit akar, és megígérte neki, hogy minden nap elmond egy egész rózsafüzért azért, hogy egy szegény fiatalember végre megkaphassa a játékszereit. Hiszen saját pápa szemével látta dokumentumot! Az áll benne, hogy viktor ért a miniszterelnökséghez. Miért ne lehetne belőle jó király?

A pápa útjára bocsájtotta az államfőt, és szerencsés utat kívánt neki.

A megfáradt apóka hazaérkezése után megnyugtatta kedvenc miniszterelnök-király-törzsfőnök barátját, és meleg kézfogással pecsételték meg az együttműködésüket.

Azzal nyugovóra tértek, mert másnap megint nagyon sok munka várta őket a hivatalukban.

Aludjatok hát ti is, legyen szép az álmotok!Az jóságos elnök többi elfoglaltságát itt nézhetitek meg


Kategória: Politika (mert Ön megérdemli) | Megtekintések száma: 473 | Hozzáadta:: borbolya
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Admin üzenete
Menü
Szavazás
Melyik filmet töltenéd le szívesen?
Összes válasz: 32
Olvass egy kicsit!
Próbáld ki az olvasást, hátha élvezni fogod a dolgot! :)
Stephen King könyvek
Robert Merle
Orwell
Monty Python
Még több PDF könyv
Ingyenes cuccok
Cimkék
hypermarket vásárlás anya család demokrácia másodállás diploma mesék egyéni vállalkozás járulékok grimm mesék holle anyó kert csipkerózsika fekete föld gyep 1984 dugó a legyek ura Athén golding Görögország a da vinci kód brown d.j.salinger Eger könyv andersen legszebb meséi vicces könyv ajándék édesanyáknak anyák napja édesanya heri kókler és a bűz serlege vicces mesék ajándék heri kókler és a fáraó átka diéta 90 napos fogyókúra heri kókler és a főnök érdemrendje fogyókúra heri kókler és a pokol kapuja karcsú derék gerinc gyógymasszázs heri kókler és a mormon kannája bizsu divatékszer fülbevaló heri kókler és a hat tyúk tava férfi divat férfi zakó heri kókler és a vámpírok bálja cipő divat divat Heri Kókler és az alkatrazi fogoly rottring Gyula a szökőkutak városa Gyulai strand Heri kókler és a Stonhenge titka ház eladása Heri Kókler és az epeköve ingatlan vásárlás vicces könyvek Heri Kókler és a telivér herceg ablakcsere fűtés számla Heri Kókler és az elf rémálma fűtés korszerűsítés fűtés rásegítés esküvő házasság K-LITE CODEK 123 pack kapcsolatok Bujtor István Gobbi Hilda a sárkány szeme felnőnek a gyerekek gyerekcipők gyerekruhák a harcos betegágy gyermek betegségek stephen king felnőtt mese felnőtt mesék george orwell george orwell állatfarm monty python gyalog galopp a farkas és a bárány a 22-es csapdája joseph heller joseph heller a 22-es csapdája robert merle a sziget indul a bakterház bilincsben A. J. Cronin: Réztábla a kapu alatt Cronin Gogol A köpönyeg


Flag Counter