Főoldal | Profilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Támogatás
Szabad az oldalt támogatni :)
Friss
Színpompás pillangók
Vízesések
Hírlevél
Ha értesítést kérsz az oldal híreiről, vagy leiratkoznál a hírlevélről, itt megteheted!

Újdonságok
Honlapok
borbolya_job
Kreatív Kuckó
Hirdetések
Eladó

ePhoto Bay Free Image Hosting


Főoldal » 2010 » Szeptember » 27 » A királynőt megölni nem kell félnetek...
16:27:45
A királynőt megölni nem kell félnetek...
2009.12.09. 14:58  A KIRÁLYNŐT MEGÖLNI NEM KELL FÉLNETEK...

Hiába próbálkozom, nem megy.

Egész egyszerűen képtelen vagyok szó nélkül maradni, amikor sokadszor konstatálom a legnagyobb ellenzéki párt politikusainak pofátlanságát. Annyiszor megfogadtam, hogy nem foglalkozom velük, mert olyan szintre süllyedtek, hogy épeszű ember olyan mélységekig még elméleti szinten se merészkedik.
 

A napi hírek között kitüntetett helyet kapott a szíjjártó pipinek borítékolt éles lőszer küldemény. Körülbelül olyan hullámokat kavart, mint a cunami, bár engem sokkal kevésbé rázott meg. Csak kicsit ideges lettem tőle, mégpedig több okból is.
 

Eszembe jutott egy hír: "Felmentette másodfokon a Fővárosi Bíróság a Hír Tv riporterét, Császár Attilát, akit azért állítottak bíróság elé, mert éles lőszert találtak nála, amikor a Parlament épületébe próbált bejutni 2006 októberében - tájékoztatott a keddi döntésről az újságíró ügyvédje."

Joggal kérdezheted, miért pont ez jutott eszembe? Igazad van, mert végül is az utóbbi időben a - főként baloldali, vagy liberális - politikusok elleni fenyegetések ( ismeretlen eredetű fehér poron kezdve az éles lőszeren át egészen a molotov koktélos támadásokig ) "igen sokszínű megnyilvánulását láthattuk.
Lassan már meg sem lepődünk ilyen hírek hallatán, sőt némi túlzással szinte megszokott, napi "rutinnak" tekintjük.

Kivéve persze, ha fideszes politikust ér ilyen incidens. Mert akkor természetesen még a csapból is ez folyik...

De a hab a tortán cser palkovics tádé nyilatkozata, mellyel a fidesz elnöki szóvivőjének helyettese végighaknizta az összes elérhető médiát. (nem tudom, mi lehet szíjjártóval? csak nem készült ki ettől az iszonyatosan sokkoló eseménytől?) Teljes átéléssel ecsetelte, hogy a borítéknyi - ami jelen esetben egy darabot jelent - éles lőszer az MSZP hetek, sőt hónapok óta tartó, szíjjártó ellen irányuló rágalom, - és gyűlöletkeltő hadjáratának egyenes következménye. És miközben beszélt, szemrebbenés nélkül nézett a műsorvezető szemébe, valami félelmetesen magasra téve a képzeletbeli lécet a "hazudási techniká"-k kategóriájában.

Amikor aztán arra a kérdésre válaszolt, hogy kik hibáztathatók a baloldali, vagy liberális politikusok magánéletébe is belerondítotó, elmebeteg ismeretlenek támadásaiért, még mindíg tudott meglepetést okozni. Szerinte ugyanis utóbbi esetben senki más nem hibáztatható, kizárólag a támadást elszenvedő politikusok maguk. Mert ők megérdemlik. Ugyanis szerinte a fidesz által - gyakorlatilag 2002. óta folyamatosan, naponta - hangoztatott, be nem bizonyított állítások, korrektnek semmiképpen sem nevezhető jelzők sulykolása (ostoba, szánalmas, hazug stb..stb..) mind-mind tények.

És ez nem képezi vita tárgyát. Pofád befogod, felállsz, kimész!

cser-palkovics-tádé megtanulta a leckét, és még nőni fog! Jézus Mária, és az összes apró szentek, mi lesz még itt?

Én nem emlékszem, hogy a fidesztől valamikor is határozott tiltakozást, vagy elhatárolódást hallottam volna a korábbi, hasonló ügyekkel kapcsolatban. Amikor megszólaltak, gondosan ügyeltek arra, hogy jelezzék: az erőszakot általában elítélik. Mint ahogy a hazugságot is. Ám ezzel a hazug kormánnyal szembeni erőszak azért egy kicsit más megítélés alá esik.

"Akirálynőtmegölninemkellfélnetekjólesz"!

Szóval meglehetősen erőtlen, nyomorult kis tiltakozásocskájuk csak a hülyéket tévesztette meg, pedig éppenséggel lett volna néhány eset, amikor a hangjukat kötelező lett volna hallatniuk.
Mondjuk akkor, amikor - alig több, mint egy évvel ezelőtt - öt lövést adtak le az ATV székházára, méghozzá éles lövedékkel.

És akkor még nem is beszéltünk a Teve utcai lövöldözésről, amelyről a mai napig nem tudunk semmit.

A magyar gárda Wass Albert alakulata éles lőszerrel gyakorlatozott nem is olyan rég, és Rakamazon, egy kocsmai verekedéshez riasztott rendőrök egy fiatal krapeknál többek közt éles töltényeket találtak. Később a srác lakását átkutatva további nyolcvan darab töltény került elő. A verekedésre készülődők egyik fele egy cigány fiatalember és családja  voltak, míg az ellen oldalon a Magyar Gárda, és a Nemzeti Őrsereg tagjai gyülekezek.

Eltűnődtem, vajon melyiküké lehetett a lőszer és a lőfegyver? Nehéz kérdés, még most is ezen agyalok...

És amikor egyszer csak végre megszólalnak, azonnal azt kívánom, bár inkább kussoltak volna tovább! Mert ilyenkor más nem fér ki a szájukon, mint a brutális rendőrség folyamatos vegzálása, lealázása, lejáratása és politikai zsarolása. Tehetik, végül is 70 %-ra vezetnek a közvélemény kutatásokban.

Ja, hogy nem közvélemény kutatást kell nyerni? Egyelőre úgy tűnik a magyaroknak  már ez is elég ahhoz, hogy bedőljenek az átlátszó ígéreteknek és behódoljanak a csöppet sem gyengéd lelki terrornak.


Kategória: (Köz)Életünk | Megtekintések száma: 759 | Hozzáadta:: borbolya
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Admin üzenete
Menü
Szavazás
Melyik filmet töltenéd le szívesen?
Összes válasz: 32
Olvass egy kicsit!
Próbáld ki az olvasást, hátha élvezni fogod a dolgot! :)
Stephen King könyvek
Robert Merle
Orwell
Monty Python
Még több PDF könyv
Ingyenes cuccok
Cimkék
hypermarket vásárlás anya család demokrácia másodállás diploma mesék egyéni vállalkozás járulékok grimm mesék holle anyó kert csipkerózsika fekete föld gyep 1984 dugó a legyek ura Athén golding Görögország a da vinci kód brown d.j.salinger Eger könyv andersen legszebb meséi vicces könyv ajándék édesanyáknak anyák napja édesanya heri kókler és a bűz serlege vicces mesék ajándék heri kókler és a fáraó átka diéta 90 napos fogyókúra heri kókler és a főnök érdemrendje fogyókúra heri kókler és a pokol kapuja karcsú derék gerinc gyógymasszázs heri kókler és a mormon kannája bizsu divatékszer fülbevaló heri kókler és a hat tyúk tava férfi divat férfi zakó heri kókler és a vámpírok bálja cipő divat divat Heri Kókler és az alkatrazi fogoly rottring Gyula a szökőkutak városa Gyulai strand Heri kókler és a Stonhenge titka ház eladása Heri Kókler és az epeköve ingatlan vásárlás vicces könyvek Heri Kókler és a telivér herceg ablakcsere fűtés számla Heri Kókler és az elf rémálma fűtés korszerűsítés fűtés rásegítés esküvő házasság K-LITE CODEK 123 pack kapcsolatok Bujtor István Gobbi Hilda a sárkány szeme felnőnek a gyerekek gyerekcipők gyerekruhák a harcos betegágy gyermek betegségek stephen king felnőtt mese felnőtt mesék george orwell george orwell állatfarm monty python gyalog galopp a farkas és a bárány a 22-es csapdája joseph heller joseph heller a 22-es csapdája robert merle a sziget indul a bakterház bilincsben A. J. Cronin: Réztábla a kapu alatt Cronin Gogol A köpönyeg


Flag Counter