Főoldal | Profilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Támogatás
Szabad az oldalt támogatni :)
Friss
Színpompás pillangók
Vízesések
Hírlevél
Ha értesítést kérsz az oldal híreiről, vagy leiratkoznál a hírlevélről, itt megteheted!

Újdonságok
Honlapok
borbolya_job
Kreatív Kuckó
Hirdetések
Eladó

ePhoto Bay Free Image Hosting


Főoldal » 2010 » Szeptember » 27 » A jelölt találkozása a mikrofonállvánnyal
16:35:11
A jelölt találkozása a mikrofonállvánnyal
2009.12.13. 20:50  A JELÖLT TALÁLKOZÁSAI A MIKROFONÁLLVÁNNYAL

Elgondolkodtató a jobboldal állandó vádaskodása, miszerint a balliberális erők megszállták a médiákat, és ebből előnyt próbálnak kovácsolni maguknak a választási kampány során. Ehhez képest, ha jól összeszámoljuk, szerintem a jobboldali média túlsúlya csak a nem szervi alapon vakoknak és siketeknek nem tűnik fel. Egyébként minden gondolkodó ember észreveszi, ha elkezdi kapcsolgatni a tévé, vagy rádió távirányítóját.

Biztos említettem már, hogy újabban rákattantam a fórumozásra, mert feltétlenül szükségét érzem, hogy egészségem károsodásának megelőzése érdekében kiadjam magamból a felgyülemlett feszültséget, amely a napjainkat jellemző jobboldali rikácsolások miatt egyre jobban bosszant.

Az egyik fórumban egy nicktársam  a következőket írta:
"Mindenevő vagyok.
Még a Péntek 8-at is néha megnézem"

Nekem fogalmam sincs, mi ez péntek 8... valami új mosópor? Na mindegy is...

Amúgy én is mindenevő vagyok, így aztán néha-néha a rémhír meg az ekhó műsoraiba is eltévedek. Ámbár, hogy őszinte legyek azt a kb 3-3 percet, - amit kibírok hányás nélkül - kizárólag azért nézem meg, hogy halljam, milyen keményen odakérdez az elfogulatlan, pártatlan média orbánnak.

Kb így: "- Nem is beszélve arról, bocsásson meg, Elnök úr…"

vagy így: "- Jó, hát nem is beszélve arról, hogyha bármilyen személy véletlenül kikerül, akkor azonnal nekiugrik az ellenzéki sajtó, úgyhogy másra se várnak…" ,

vagy esetleg így: "- Abban a pillanatban itt előugranak azok a csontvázak, amik most még rejtve vannak. Állami vállalatok tartozása…"

Hogy erről a kemény, őszinte kérdésről már ne is beszéljek: "- További kérdés. Szerintem ez kimerítő válasz volt. Ön úgy fogalmazott Kecskeméten, hogy annak a rendszerváltáskor gyökerező gondolatnak a megváltoztatása, hogy a politikai főhatalom a magyar parlamenti képviselőkre leadott voksok alapján szülessen meg, azon nem szeretne változtatni. Önnel lehet őszintén és világosan beszélni egy interjúban, akkor én így is fogalmaznék. Az országban nem kevés olyan ember él, aki, amikor arról beszél, hogy kétharmad, és hozzá kell nyúlni az 1949-es ideiglenes alkotmányhoz, vagy gondolkodik a rendszerváltásról, akkor elsősorban kimondva vagy kimondatlanul egy olyan alkotmánymódosításban reménykedik, hogy a kommunisták, ilyenek, olyanok az életbe többet a hatalom közelébe ne menjenek. Még akkor is, ha egyébként józanabb pillanatában mindenki tudja, hogy ez egy antidemokratikus megközelítés. Van egy ennél világosabb és ésszerűbb megközelítése is az alkotmányról való gondolkodásnak, és ennek már a kétharmaddal már csak áttételes a kapcsolat."

Mondjuk, én a kérdéseket nem nagyon érzékeltem a fenti idézetekből, de ebből is látszik, hogy a zelnök úr nem akármilyen tehetség, ugyanis hol rövidebb, hol hosszabb választ adott a fel sem tett kérdésekre.

A teljes "interjú" szövegét itt olvashatod!


Kategória: (Köz)Életünk | Megtekintések száma: 4799 | Hozzáadta:: borbolya
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Admin üzenete
Menü
Szavazás
Melyik filmet töltenéd le szívesen?
Összes válasz: 32
Olvass egy kicsit!
Próbáld ki az olvasást, hátha élvezni fogod a dolgot! :)
Stephen King könyvek
Robert Merle
Orwell
Monty Python
Még több PDF könyv
Ingyenes cuccok
Cimkék
hypermarket vásárlás anya család demokrácia másodállás diploma mesék egyéni vállalkozás járulékok grimm mesék holle anyó kert csipkerózsika fekete föld gyep 1984 dugó a legyek ura Athén golding Görögország a da vinci kód brown d.j.salinger Eger könyv andersen legszebb meséi vicces könyv ajándék édesanyáknak anyák napja édesanya heri kókler és a bűz serlege vicces mesék ajándék heri kókler és a fáraó átka diéta 90 napos fogyókúra heri kókler és a főnök érdemrendje fogyókúra heri kókler és a pokol kapuja karcsú derék gerinc gyógymasszázs heri kókler és a mormon kannája bizsu divatékszer fülbevaló heri kókler és a hat tyúk tava férfi divat férfi zakó heri kókler és a vámpírok bálja cipő divat divat Heri Kókler és az alkatrazi fogoly rottring Gyula a szökőkutak városa Gyulai strand Heri kókler és a Stonhenge titka ház eladása Heri Kókler és az epeköve ingatlan vásárlás vicces könyvek Heri Kókler és a telivér herceg ablakcsere fűtés számla Heri Kókler és az elf rémálma fűtés korszerűsítés fűtés rásegítés esküvő házasság K-LITE CODEK 123 pack kapcsolatok Bujtor István Gobbi Hilda a sárkány szeme felnőnek a gyerekek gyerekcipők gyerekruhák a harcos betegágy gyermek betegségek stephen king felnőtt mese felnőtt mesék george orwell george orwell állatfarm monty python gyalog galopp a farkas és a bárány a 22-es csapdája joseph heller joseph heller a 22-es csapdája robert merle a sziget indul a bakterház bilincsben A. J. Cronin: Réztábla a kapu alatt Cronin Gogol A köpönyeg


Flag Counter