Főoldal | Profilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Támogatás
Szabad az oldalt támogatni :)
Friss
Színpompás pillangók
Vízesések
Hírlevél
Ha értesítést kérsz az oldal híreiről, vagy leiratkoznál a hírlevélről, itt megteheted!

Újdonságok
Honlapok
borbolya_job
Kreatív Kuckó
Hirdetések
Eladó

ePhoto Bay Free Image Hosting


Főoldal » Cikkek » Vállalkozás » A magam módján

Online vállalkozás
Tudod, én még az előző rendszerben szocializálódtam. Úgy kezdődik, hogy mindig megmondták, mit kell tennem. Őszintén szólva nincs is ezzel semmi bajom.

A mai napig is jobban szeretem, ha a munkahelyemen megmondják, mit tegyek. Nem vágyom sem hatalomra, sem túlzott felelősségre (a fizetésemhez képest már így is túl nagy a felelősségem). A gond mostanság inkább az, hogy a megmondó-emberek nagy része sosem csinált mást, mint hogy megmondta másoknak, mit tegyenek.
Magyarul: fogalmuk sincs róla, hogy a gyakorlatban hogyan működnek a dolgok. Szép elméleteket tanultak, maguk is gyártanak ilyeneket, és úgy gondolják, ideje, hogy kipróbálják őket.

Ezért aztán időnként elfog a vágy, hogy megszabaduljak tőlük. Mivel valamiből élni kell akkor is, ha a magad főnöke vagy, felmerül a vállalkozás alapításának gondolata. Ehhez viszonylag sok pénz kell. A legolcsóbbnak az internetes vállalkozás tűnik. Elsőre. Aztán elkezd az ember utána nézni, hogy csinálják mások, és hamarosan rá kell jönnie, hogy pénz nélkül internetes vállalkozásba sem lehet fogni.

Kell hozzá legalább egy jó ötlet, vagy egy jó termék és némi pénz. Sebaj! Rengeteg hirdetést lehet olvasni, ami arról szól, hogy otthonról dolgozhatsz, és rengeteg pénzt kereshetsz. Semmi sem kell hozzá, csak egy számítógép, internetes kapcsolat és szorgalom. Na persze, némi aprópénzt azért mégis fizetned kell, hogy a szükséges információkat megkapd, de majd meglátod, hamarosan csak úgy dől a lé.

Ennek az internetes vállalkozásnak igazából sosem értettem a lényegét. Egy csomó hirdetést kell feladnod, amire majd ráharapnak mások is, akik a saját megmondó-embereiktől akarnak megszabadulni. Hébe-hóba fizetnek némi pénzt, - immár a te bankszámládra - és ők is hirdetéseket adnak fel reggeltől estig.

Ez lenne az a munka, amiről álmodoztál? Ez lenne a módja a meggazdagodásnak? Valahogy nem hiszek ebben. Biztosan vannak, akik meggazdagodnak ebből, de a magam részéről nem igazán értem, hogyan.

Aztán vannak azok az intenetes vállalkozások, amelyek abból élnek, amit te némi kedvezményért megvásárolsz tőlük. Ezeket hívom én „gazdagodj meg a saját költekezéseidből cégek”-nek. Könyörgöm, ha nincs pénzem, hogyan tudnék költekezni? Ha erre válaszolnál nekem, nagyon hálás lennék érte!

Ami engem illet, olyan internetes vállalkozáshoz szerettem volna csatlakozni, ahol nem kell idétlen hirdetéseket föladnom, nem kell költekeznem, hanem egyszerűen értelmes munkát kell végeznem anélkül, hogy a megmondó-ember a nyakamba lihegne. Ha ráadásul olyasmit csinálhatok, amihez kedvem van, az külön szerencse. Ha még pénzt is kereshetek egy ilyen internetes vállalkozáshoz csatlakozva, az meg aztán egyenesen maga az Édenkert.

Egyelőre nem találtam meg, amit kerestem, de ígérem neked, hogy ha összejön, te leszel az első, akit beveszlek a buliba.
Kategória: A magam módján | Hozzáadta:: borbolya (2010-06-22) | Szerző: borbolya E
Megtekintések száma: 542 | Címkék (kulcsszavak): online vállalkozás, online üzlet | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Admin üzenete
Menü
Szavazás
Melyik filmet töltenéd le szívesen?
Összes válasz: 32
Olvass egy kicsit!
Próbáld ki az olvasást, hátha élvezni fogod a dolgot! :)
Stephen King könyvek
Robert Merle
Orwell
Monty Python
Még több PDF könyv
Ingyenes cuccok
Cimkék
hypermarket vásárlás anya család demokrácia másodállás diploma mesék egyéni vállalkozás járulékok grimm mesék holle anyó kert csipkerózsika fekete föld gyep 1984 dugó a legyek ura Athén golding Görögország a da vinci kód brown d.j.salinger Eger könyv andersen legszebb meséi vicces könyv ajándék édesanyáknak anyák napja édesanya heri kókler és a bűz serlege vicces mesék ajándék heri kókler és a fáraó átka diéta 90 napos fogyókúra heri kókler és a főnök érdemrendje fogyókúra heri kókler és a pokol kapuja karcsú derék gerinc gyógymasszázs heri kókler és a mormon kannája bizsu divatékszer fülbevaló heri kókler és a hat tyúk tava férfi divat férfi zakó heri kókler és a vámpírok bálja cipő divat divat Heri Kókler és az alkatrazi fogoly rottring Gyula a szökőkutak városa Gyulai strand Heri kókler és a Stonhenge titka ház eladása Heri Kókler és az epeköve ingatlan vásárlás vicces könyvek Heri Kókler és a telivér herceg ablakcsere fűtés számla Heri Kókler és az elf rémálma fűtés korszerűsítés fűtés rásegítés esküvő házasság K-LITE CODEK 123 pack kapcsolatok Bujtor István Gobbi Hilda a sárkány szeme felnőnek a gyerekek gyerekcipők gyerekruhák a harcos betegágy gyermek betegségek stephen king felnőtt mese felnőtt mesék george orwell george orwell állatfarm monty python gyalog galopp a farkas és a bárány a 22-es csapdája joseph heller joseph heller a 22-es csapdája robert merle a sziget indul a bakterház bilincsben A. J. Cronin: Réztábla a kapu alatt Cronin Gogol A köpönyeg


Flag Counter