Főoldal | Profilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Támogatás
Szabad az oldalt támogatni :)
Friss
Színpompás pillangók
Vízesések
Hírlevél
Ha értesítést kérsz az oldal híreiről, vagy leiratkoznál a hírlevélről, itt megteheted!

Újdonságok
Honlapok
borbolya_job
Kreatív Kuckó
Hirdetések
Eladó

ePhoto Bay Free Image Hosting


Főoldal » Cikkek » Lelked tükre » Szimetria

Férfi, fekete zakóban
Nyolc évi házasság után váltam el. Kicsik voltak még a gyerekeim, én pedig – mások szerint – csinos.

Igazából nem hajtottam arra, hogy belekeveredjek egy kapcsolatba egy meglehetősen elhibázott házasság után. Szükségem volt egy kis időre, hogy feldolgozzam a helyzetemet, és felépítsek egy teljesen új életet. Soha az életben nem volt férfi ideálom abban az értelemben, ahogy ezt a fogalmat emlegetni szoktuk. Nem vágytam arra, hogy kék szemű, szőke hajú hercegre találjak. Igazából a kapcsolataim soha sem kezdődtek hirtelen támadt vonzalommal, sőt… A férfi, aki életem legnagyobb, egyetlen szerelme volt,  egyáltalán nem is tetszett, csak amikor jobban megismertem emberileg.

Mindig is azt vallottam, hogy a külső nem fontos. Azonban egyetlen gyengém mindig volt a pasik vonatkozásában – és most ne nevess ki! - egy jól szabott férfi zakó. Lehet a férfi kopaszodó, vagy hosszú hajú. Viselhet farmer- vagy vászonnadrágot. Hordhat jól vasalt inget, vagy lezser pólót. Ha a férfi zakója kiemeli a vállát és a magasságát, én elgyengülök. Vicces, nem? Szerintem egy kicsit még ijesztő is. Szerencsém, hogy viszonylag kevés férfi visel manapság minden különös ok nélkül zakót. Az eset, amit elmesélek, a munkahelyemen történt.

Van egy partner cégünk, akinek a posta már vagy három számláját hozta vissza „címzett ismeretlen” megjegyzéssel. Egy kicsit idegesített már a dolog, mert több százezer forinttal rövidültünk meg. Felhívtam a cég képviselőjét, és elmondtam a problémámat. A férfi letette a szent esküt, hogy fél órán belül jelentkezik nálam – éppen a közelben volt – a számlákért. Piszkosul dühös voltam, mert szerintem maguktól is észre kellett volna venniük, hogy nem fizettek ki bizonyos teljesítéseket. Már éppen elkezdtem fogalmazni magamban, hogyan teszem helyre az ügyfél fejét. Ekkor kopogtak, és belépett Ő, a nagybetűs. Csodásan ragyogó kék szemek, napbarnított bőr, nyúlánk, izmos test, széles vállak, famernadrág, és …. csodásan szabott, elegáns, fekete férfi zakó.

Elállt a lélegzetem. Mondanom sem kell, hogy elfelejtettem a dühömet, és eszem ágában sem volt beolvasni a pasinak. Lefegyverző mosolyával teljesen levett a lábamról. Eddigi, férfiakról való elképzelésem – miszerint a külső nem fontos – romokban hevert. Velem együtt. Ugyanis ahogy megsaccoltam, a férfi zakóban legalább tíz évvel fiatalabb volt nálam. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen pasit valószínűleg olyan szinten körülrajonganak  a nők, hogy számomra már nem is marad hely.

Még napok múlva is végigfutott a hátamon a hideg, amikor az álompasi fekete zakóban eszembe jutott. Végtelenül bánatos voltam, hogy el kellett engednem. Egyetlen dolog vígasztalt csupán. Azt mondják, a kapuzárás előtti pánik jellegzetes „tünete” a nőknél, hogy náluk jóval fiatalabb férfiakra hajtanak.

Ezek szerint nekem még nem kell bezárnom a kaput.
Kategória: Szimetria | Hozzáadta:: borbolya (2010-06-22) | Szerző: borbolya E
Megtekintések száma: 579 | Címkék (kulcsszavak): férfi zakó, férfi divat | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Admin üzenete
Menü
Szavazás
Melyik filmet töltenéd le szívesen?
Összes válasz: 32
Olvass egy kicsit!
Próbáld ki az olvasást, hátha élvezni fogod a dolgot! :)
Stephen King könyvek
Robert Merle
Orwell
Monty Python
Még több PDF könyv
Ingyenes cuccok
Cimkék
hypermarket vásárlás anya család demokrácia másodállás diploma mesék egyéni vállalkozás járulékok grimm mesék holle anyó kert csipkerózsika fekete föld gyep 1984 dugó a legyek ura Athén golding Görögország a da vinci kód brown d.j.salinger Eger könyv andersen legszebb meséi vicces könyv ajándék édesanyáknak anyák napja édesanya heri kókler és a bűz serlege vicces mesék ajándék heri kókler és a fáraó átka diéta 90 napos fogyókúra heri kókler és a főnök érdemrendje fogyókúra heri kókler és a pokol kapuja karcsú derék gerinc gyógymasszázs heri kókler és a mormon kannája bizsu divatékszer fülbevaló heri kókler és a hat tyúk tava férfi divat férfi zakó heri kókler és a vámpírok bálja cipő divat divat Heri Kókler és az alkatrazi fogoly rottring Gyula a szökőkutak városa Gyulai strand Heri kókler és a Stonhenge titka ház eladása Heri Kókler és az epeköve ingatlan vásárlás vicces könyvek Heri Kókler és a telivér herceg ablakcsere fűtés számla Heri Kókler és az elf rémálma fűtés korszerűsítés fűtés rásegítés esküvő házasság K-LITE CODEK 123 pack kapcsolatok Bujtor István Gobbi Hilda a sárkány szeme felnőnek a gyerekek gyerekcipők gyerekruhák a harcos betegágy gyermek betegségek stephen king felnőtt mese felnőtt mesék george orwell george orwell állatfarm monty python gyalog galopp a farkas és a bárány a 22-es csapdája joseph heller joseph heller a 22-es csapdája robert merle a sziget indul a bakterház bilincsben A. J. Cronin: Réztábla a kapu alatt Cronin Gogol A köpönyeg


Flag Counter