Főoldal | Profilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Támogatás
Szabad az oldalt támogatni :)
Friss
Színpompás pillangók
Vízesések
Hírlevél
Ha értesítést kérsz az oldal híreiről, vagy leiratkoznál a hírlevélről, itt megteheted!

Újdonságok
Honlapok
borbolya_job
Kreatív Kuckó
Hirdetések
Eladó

ePhoto Bay Free Image Hosting


Főoldal » Cikkek » Lelked tükre » Szimetria

Ajándék ötletek
Eddigi életemben mindig ügyeltem arra, hogy a megfelelő embereknek megfelelő ajándékot adjak.

Gyerekkoromban persze ugyanúgy kedveskedtem a szeretteimnek, mint más gyerek szokott: rajzoltam valami szépet, kihímeztem egy kis kendőt. Anyukám születésnapjára virágcsokrot kötöttem. A gyerekeknek senki sem ad szülinapi ajándék tippeket, maguk találják ki, mivel szerezzenek örömet másoknak.

Általában sikerül is megörvendeztetni az alanyt, hiszen a gyerekek olyan bájosak és kedvesek lennek tudni, hogy már a mosolyuk is igazi ajándék. Bár minden gyerek mindig mosolyogna, azt hiszem akkor sokkal szebb lenne a világ. Amikor már nagylány voltam és némi zsebpénzhez jutottam, a barátnőimmel beszéltem meg minden gondomat. Sok jó szülinapi ajándék tippet kaptam tőlük. Igaz, rendszerint el kellett vetnem az ötletet, mert a zsebpénzem nem gyúlt össze arra a napra, amikor kellett volna. Ráadásul a felnőttek – főleg édesanyám – mindig azzal hárították el az ötleteimet, hogy ne költsem rájuk a pénzemet. Természetesen szót fogadtam.

Anyaként érdekes módon soha sem okozott gondot, hogy kitaláljam, a családomban kit mivel lepjek meg. Nem volt szükségem többé születésnapi ajándék tippekre. Arra viszont ügyeltem, hogy az ajándékok ne csak hasznosak legyenek, hanem a gyerekek örüljenek is neki. A hasznos dolgok közé feltétlenül került egy kis szórakoztató apróság, haszontalan holmi. Nem az ára volt a lényeg, hanem a mérete. Ezt javaslom mindenkinek, akinek fejtörést okoz a gyerekek megajándékozása. Minél kisebb a gyerek, annál jobban kedveli a nagy csomagokat, és ahogy idősödik – ezzel én is így voltam – annál inkább tudja, hogy a kis csomagokban vannak a nagy értékek. Persze anyagi vonatkozásban, nem érzelmileg.

Érdekes módon, amikor férjem, vagy gyerekeim ajándékot vásárolnak nekem, mindig én adom a születésnapi ajándék tippeket. Nem közvetlenül, hanem elejtett mondatokkal. Finoman jelzem például,  hogy láttam egy nagyon szép szoknyát, vagy pólót, de sok csomag volt nálam, és nem volt kedvem próbálgatni. Még a méretet is megemlítem az árával együtt, hogy felmérhessék a lehetőségeiket. A gyerekek általában veszik is a lapot.

Történt egyszer, hogy a férjemnek is beültettem a bogarat a fülébe, ugyanis szükségem volt egy nagyon jó parfümre. Megkaptam, és nagyon örültem neki, hogy értette a célzást. Igen ám, de attól kezdve - minden alkalomra,  névnapitól a karácsonyi ajándékig – éveken át mindig parfümöt vett nekem. Előfordult, hogy még csak nem is tetszett az illata.

Azóta nem adok neki születésnapi ajándék tippeket.
Kategória: Szimetria | Hozzáadta:: borbolya (2010-06-22) | Szerző: borbolya E
Megtekintések száma: 556 | Címkék (kulcsszavak): születésnapi ajándék, parfüm, ajándék | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Admin üzenete
Menü
Szavazás
Melyik filmet töltenéd le szívesen?
Összes válasz: 32
Olvass egy kicsit!
Próbáld ki az olvasást, hátha élvezni fogod a dolgot! :)
Stephen King könyvek
Robert Merle
Orwell
Monty Python
Még több PDF könyv
Ingyenes cuccok
Cimkék
hypermarket vásárlás anya család demokrácia másodállás diploma mesék egyéni vállalkozás járulékok grimm mesék holle anyó kert csipkerózsika fekete föld gyep 1984 dugó a legyek ura Athén golding Görögország a da vinci kód brown d.j.salinger Eger könyv andersen legszebb meséi vicces könyv ajándék édesanyáknak anyák napja édesanya heri kókler és a bűz serlege vicces mesék ajándék heri kókler és a fáraó átka diéta 90 napos fogyókúra heri kókler és a főnök érdemrendje fogyókúra heri kókler és a pokol kapuja karcsú derék gerinc gyógymasszázs heri kókler és a mormon kannája bizsu divatékszer fülbevaló heri kókler és a hat tyúk tava férfi divat férfi zakó heri kókler és a vámpírok bálja cipő divat divat Heri Kókler és az alkatrazi fogoly rottring Gyula a szökőkutak városa Gyulai strand Heri kókler és a Stonhenge titka ház eladása Heri Kókler és az epeköve ingatlan vásárlás vicces könyvek Heri Kókler és a telivér herceg ablakcsere fűtés számla Heri Kókler és az elf rémálma fűtés korszerűsítés fűtés rásegítés esküvő házasság K-LITE CODEK 123 pack kapcsolatok Bujtor István Gobbi Hilda a sárkány szeme felnőnek a gyerekek gyerekcipők gyerekruhák a harcos betegágy gyermek betegségek stephen king felnőtt mese felnőtt mesék george orwell george orwell állatfarm monty python gyalog galopp a farkas és a bárány a 22-es csapdája joseph heller joseph heller a 22-es csapdája robert merle a sziget indul a bakterház bilincsben A. J. Cronin: Réztábla a kapu alatt Cronin Gogol A köpönyeg


Flag Counter