Főoldal | Profilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Támogatás
Szabad az oldalt támogatni :)
Friss
Színpompás pillangók
Vízesések
Hírlevél
Ha értesítést kérsz az oldal híreiről, vagy leiratkoznál a hírlevélről, itt megteheted!

Újdonságok
Honlapok
borbolya_job
Kreatív Kuckó
Hirdetések
Eladó

ePhoto Bay Free Image Hosting


Főoldal » Cikkek » Lelked tükre » Szimetria

A gyerek beteg
Amikor a gyerekeim kicsik voltak, átestek mindenféle gyerekbetegségen, ahogy az már lenni szokott a kis emberek életében. A fiam ráadásul égetni valóan rossz kölyök volt, így aztán a baleseti sebészeti osztályokon törzsvendégnek számítottunk. Viszonylag jól viseltem a megpróbáltatásokat, és tettem a dolgomat, amikor megtörtént a baj.

Szerencsére anyukám segítségére mindig számíthattam, ami nagy előny volt a vérző sebek ellátásánál. Ezekben nem vagyok túl jó, és soha nem is voltam az. Ma már három unokám van, akiknél természetesen mindig adódik valami probléma. Mivel a lányom és a vejem nagyon jó szülők, így aztán én csak csendesen aggódom. A legkisebb baba a családban, most lesz tíz hónapos. Gyönyörű szép kislány, és szerencsére még nem volt semmi komoly betegsége.
A legnagyobb unokám is lány – nem kevésbé szép, mint picurka -, ám vele kapcsolatban már vannak friss aggódás-élményeim.

Éppen azon a napon került kórházba, amikor a lányom befeküdt a szülészetre. Sejted, hogy az egész család valamiféle tudathasadásos állapotban leledzett! Megszületik egy kisbaba, és a testvére valamilyen kiütéses, lázas betegséggel egy másik kórházban nyomja az ágyat… hát nem volt semmi. Felváltva ült valaki a betegágya mellett, szerencsére, ezt sikerült megoldanunk.

Itt csak zárójelben jegyzem meg, hogy az egyik legnevesebb gyermek kórházban feküdt, amitől teljesen elkeseredtem. Milyen állapotok lehetnek más, kevésbé hírneves kórházakban? Még a hideg is végigfut a hátamon, ha csak rágondolok. Szegény lányom sírt, amiért nem tud egyszerre két helyen lenni, és nem tud olyan felhőtlenül  örülni az új jövevénynek, ahogy szeretne. Szegény vejem egész álló nap a kocsiban ült. Reggel a középső, egy szem fiúgyermekét óvodába vinni, aztán irány a szülészet. A kismamát megnyugtatni, a babát megsimogatni, és a város másik felében lévő kórházba hajtani, legnagyobb ’kiscsillagot” megölelni. Hazahajtani, a  nagyfiút felszedni az óvodából, majd újra vissza a szülészetre.

Másnapi bevinnivalót egyeztetni, még egy pár megnyugtató szó a mamának, és futás vissza a nagylány betegágyához egy jóéjt puszira.

Szerencsére az rémálom csak két és fél napig tartott. Kiderült, hogy a kiütések valószínűleg valami ételtől származtak, így a nagylányt végre hazavihettük a kórházból. Ha ismersz, tudod, hogy a történeteimnek mindig van valamilyen tanulsága. Ennek a történetnek pedig az, hogy amikor egy családba baba érkezik, örüljünk minden egészségben eltöltött napnak.

 Igaz a régi mondás, mi szerint „addig jó a gyerek, amíg rossz.”
Kategória: Szimetria | Hozzáadta:: borbolya (2010-06-22) | Szerző: borbolya E
Megtekintések száma: 816 | Címkék (kulcsszavak): gyermek betegségek, kiütés, betegágy, kórház | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Admin üzenete
Menü
Szavazás
Melyik filmet töltenéd le szívesen?
Összes válasz: 32
Olvass egy kicsit!
Próbáld ki az olvasást, hátha élvezni fogod a dolgot! :)
Stephen King könyvek
Robert Merle
Orwell
Monty Python
Még több PDF könyv
Ingyenes cuccok
Cimkék
hypermarket vásárlás anya család demokrácia másodállás diploma mesék egyéni vállalkozás járulékok grimm mesék holle anyó kert csipkerózsika fekete föld gyep 1984 dugó a legyek ura Athén golding Görögország a da vinci kód brown d.j.salinger Eger könyv andersen legszebb meséi vicces könyv ajándék édesanyáknak anyák napja édesanya heri kókler és a bűz serlege vicces mesék ajándék heri kókler és a fáraó átka diéta 90 napos fogyókúra heri kókler és a főnök érdemrendje fogyókúra heri kókler és a pokol kapuja karcsú derék gerinc gyógymasszázs heri kókler és a mormon kannája bizsu divatékszer fülbevaló heri kókler és a hat tyúk tava férfi divat férfi zakó heri kókler és a vámpírok bálja cipő divat divat Heri Kókler és az alkatrazi fogoly rottring Gyula a szökőkutak városa Gyulai strand Heri kókler és a Stonhenge titka ház eladása Heri Kókler és az epeköve ingatlan vásárlás vicces könyvek Heri Kókler és a telivér herceg ablakcsere fűtés számla Heri Kókler és az elf rémálma fűtés korszerűsítés fűtés rásegítés esküvő házasság K-LITE CODEK 123 pack kapcsolatok Bujtor István Gobbi Hilda a sárkány szeme felnőnek a gyerekek gyerekcipők gyerekruhák a harcos betegágy gyermek betegségek stephen king felnőtt mese felnőtt mesék george orwell george orwell állatfarm monty python gyalog galopp a farkas és a bárány a 22-es csapdája joseph heller joseph heller a 22-es csapdája robert merle a sziget indul a bakterház bilincsben A. J. Cronin: Réztábla a kapu alatt Cronin Gogol A köpönyeg


Flag Counter