Főoldal | Profilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Támogatás
Szabad az oldalt támogatni :)
Friss
Színpompás pillangók
Vízesések
Hírlevél
Ha értesítést kérsz az oldal híreiről, vagy leiratkoznál a hírlevélről, itt megteheted!

Újdonságok
Honlapok
borbolya_job
Kreatív Kuckó
Hirdetések
Eladó

ePhoto Bay Free Image Hosting


Főoldal » Cikkek » Ahogy élünk » Házon belül

Megint fogyókúra
Ha olvastad a fogyókúrákról szóló irományaimat, akkor tudod, hogy állandóan harcban állok a kilókkal.
 
Egyik kedves kolléganőm nemrégiben lett túl egy 90 napos fogyókúrán, és őszintén szólva - bár nagyon kedvelem őt - megkörnyékezett a sárga irigység.

Ugyanis egyetlen egyszer nem hallottam panaszkodni, hogy éhes. Egyetlen egyszer sem siránkozott a rántott hús, vagy a sült krumpli után. Egész egyszerűen tartotta magát az előírt szabályokhoz, és úgy ledobta a fölösleges kilókat, hogy már rá kellett szólni, hogy hagyja abba. Azóta sem állt vissza zabáló üzemmódra, és azt mondja, nem is hiányzik neki semmi olyan étel, amit azelőtt előszeretettel fölfalt, bár tudta, hogy a kilók szépen szaporodnak rajta a nem kívánt helyeken.

Nos, az eredményein felbuzdulva elhatároztam, hogy én is belekezdek a diétába, kerül amibe kerül. Nekilendültem tehát, és egészen tegnapig - azaz az első gyümölcsnapig - minden rendben is volt. Hanem tegnap aztán a kínok kínját kellett kiállnom. Egyrészt nem vagyok túlzottan oda a gyümölcsért, és ennek megfelelően már előre utáltam, hogy egész nap csak ilyesmit ehetek.

A délelőtt még csak hagyján! De délután - bár nagyon, nagyon éhes voltam - egész egyszerűen nem voltam képes egy falatot sem lenyelni. Aztán este fél tíz körül már nem bírtam tovább, és mégis nekiálltam a maradék szőlő és az egy szem még meglévő banán elpusztításának.

És láss csodát, az utolsó néhány szem szőlőt már alig bírtam letuszkolni. Jóllaktam! Azzal a megnyugtató tudattal hajtottam álomra a fejemet, hogy a következő napom húsos nap lesz.

Hurrá!
Kategória: Házon belül | Hozzáadta:: borbolya (2010-06-22) | Szerző: borbolya E
Megtekintések száma: 539 | Címkék (kulcsszavak): diéta, 90 napos fogyókúra | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Admin üzenete
Menü
Szavazás
Melyik filmet töltenéd le szívesen?
Összes válasz: 32
Olvass egy kicsit!
Próbáld ki az olvasást, hátha élvezni fogod a dolgot! :)
Stephen King könyvek
Robert Merle
Orwell
Monty Python
Még több PDF könyv
Ingyenes cuccok
Cimkék
hypermarket vásárlás anya család demokrácia másodállás diploma mesék egyéni vállalkozás járulékok grimm mesék holle anyó kert csipkerózsika fekete föld gyep 1984 dugó a legyek ura Athén golding Görögország a da vinci kód brown d.j.salinger Eger könyv andersen legszebb meséi vicces könyv ajándék édesanyáknak anyák napja édesanya heri kókler és a bűz serlege vicces mesék ajándék heri kókler és a fáraó átka diéta 90 napos fogyókúra heri kókler és a főnök érdemrendje fogyókúra heri kókler és a pokol kapuja karcsú derék gerinc gyógymasszázs heri kókler és a mormon kannája bizsu divatékszer fülbevaló heri kókler és a hat tyúk tava férfi divat férfi zakó heri kókler és a vámpírok bálja cipő divat divat Heri Kókler és az alkatrazi fogoly rottring Gyula a szökőkutak városa Gyulai strand Heri kókler és a Stonhenge titka ház eladása Heri Kókler és az epeköve ingatlan vásárlás vicces könyvek Heri Kókler és a telivér herceg ablakcsere fűtés számla Heri Kókler és az elf rémálma fűtés korszerűsítés fűtés rásegítés esküvő házasság K-LITE CODEK 123 pack kapcsolatok Bujtor István Gobbi Hilda a sárkány szeme felnőnek a gyerekek gyerekcipők gyerekruhák a harcos betegágy gyermek betegségek stephen king felnőtt mese felnőtt mesék george orwell george orwell állatfarm monty python gyalog galopp a farkas és a bárány a 22-es csapdája joseph heller joseph heller a 22-es csapdája robert merle a sziget indul a bakterház bilincsben A. J. Cronin: Réztábla a kapu alatt Cronin Gogol A köpönyeg


Flag Counter