Főoldal | Profilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Támogatás
Szabad az oldalt támogatni :)
Friss
Színpompás pillangók
Vízesések
Hírlevél
Ha értesítést kérsz az oldal híreiről, vagy leiratkoznál a hírlevélről, itt megteheted!

Újdonságok
Honlapok
borbolya_job
Kreatív Kuckó
Hirdetések
Eladó

ePhoto Bay Free Image Hosting


Főoldal » 2012 » November » 22 » Idézőjelek
08:56:59
Idézőjelek
Manapság ismét egy plágiumgyanús ügy foglalkoztatja azokat, akik valamelyest érdeklődnek a politikában feltűnt, majd ottragadt  emberek tevékenysége iránt.

Korábban a - már nagy nehezen lemondott - köztársasági elnök doktori disszertációjának kapcsán konkrétan kiderült a turpisság, miszerint schmitt pál gyakorlatilag az egész diplomamunkáját mástól csórta. Nyelvünk akkoriban egy új szóval is gazdagodott az lmp jóvoltából. A CtrlC-CtrlV munkamenetet (másolás-beillesztés) azóta schmittelésnek (smittelés is elfogadott) nevezzük, ami nagyon leegyszerűsíti a feladat leírását. De ez persze csak egy mellékes információ, és pusztán mint érdekességet említem meg itt.

Schmitt Plagi bácsi után felröppent a hír, hogy Gyurcsány is plagizált, amikor a tanárképző főiskolán volt sógora dolgozatából smittelt egy csomó dolgot. Erre sajnos - vagy szerencsére, kinek hogy tetszik - nincs bizonyíték, mert Feri nem találta meg a dolgozatot. Azt már korábban leírtam valahol, hogy ez engem kevéssé zavar, ugyanis Gyurcsányt sokszor hallottam komoly, szakmai témákról, gazdasági folyamatokról beszélni, vitázni, és nyilvánvalóvá vált előttem, - és a vakok és/vagy süketek kivételével (itt most nem azokról beszélek, akik szervileg szenvednek ezekben a betegségekben) mindenki előtt - hogy ha plagizált is annó, azóta a koszon kívül ráragadt egy-két dolog, amitől - aki nem gyűlöli zsigerből - tisztelni is lehet.

Mostanság a miniszterelnök helyettes doktorijának keletkezése körül merültek fel kérdések a hvg.hu jóvoltából. Ez a derék semjén zsolti állítólag a munka kb 40%-át koppintotta valahonnan, és ékeskedett a más farktollával - azaz bezsebelte a doktori címet. Az a helyzet, hogy engem ez a téma nem igazán tud felizgatni. Zsótti számomra egy súlytalan fickó, aki - ki tudja mivel - sakkban tartja orbánt. Ami az egészben bosszant, az sokkal triviálisabb dolog, mint a plágium. A dolgozat - már amennyit különböző blogokon olvastam belőle - egész egyszerűen silány. Az ember, aki írta, nem tud fogalmazni, nem tud helyesen írni, fogalma sincs a témáról, amiről ír, viszont eszméletlen marhaságokat hord össze a rockzenéről, és rockzenészekről. Speciel Mick Jagger-ről. Aki maga a sátán, de legalább is a sátán kutyája. Mármint zsótti szerint.  Nooormális, Maaargit?!
A dolgozat szövege olyan primitív, hogy ha a gyerekem általános iskola hatodik osztályában állt volna elő hasonlókkal, valószínűleg kitagadom, de minimum letagadom, hogy az enyém. Mivel akkoriban még nem volt gugli fordító, nem tudom mire véljem a szinte befejezetlennek ható, abszolúte magyartalan mondatokat, amelyek még abban a rövidke szakaszban is hemzsegnek, amit sikerült elolvasnom. Milyen lehet a többi? Szóval a plágiumot hagyjuk, de hogy kaphat doktori címet az, aki még fogalmazni sem tud normálisan?

Még jobban felhúztam magam, hogy a neten kutakodva további részletek után, valahogy a kormany.hu oldalra kerültem, ahol rákattintottam zsótti önéletrajzára. Na gyerekek, az aztán nem semmi! Szakmai gyakorlatról csak  2010. óta ír, amitől az az érzete támad az embernek, hogy előtte talán nem is élt. Vagy nem csinált semmit, ahol bármiféle tapasztalatot szerezhetett volna. Vagy titok, hogy mit csinált. Vagy nem tom....

Szóval akár plágium, akár nem, zsóttival nem stimmel valami, és ez biztos. Szerintem (ja, és ez a véleményem)
Kategória: Politika (mert Ön megérdemli) | Megtekintések száma: 23795 | Hozzáadta:: borbolya | Címkék (kulcsszavak): plágium, semjén doktorija, semjén plagizált, semjén zsolt
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Admin üzenete
Menü
Szavazás
Melyik filmet töltenéd le szívesen?
Összes válasz: 32
Olvass egy kicsit!
Próbáld ki az olvasást, hátha élvezni fogod a dolgot! :)
Stephen King könyvek
Robert Merle
Orwell
Monty Python
Még több PDF könyv
Ingyenes cuccok
Cimkék
hypermarket vásárlás anya család demokrácia másodállás diploma mesék egyéni vállalkozás járulékok grimm mesék holle anyó kert csipkerózsika fekete föld gyep 1984 dugó a legyek ura Athén golding Görögország a da vinci kód brown d.j.salinger Eger könyv andersen legszebb meséi vicces könyv ajándék édesanyáknak anyák napja édesanya heri kókler és a bűz serlege vicces mesék ajándék heri kókler és a fáraó átka diéta 90 napos fogyókúra heri kókler és a főnök érdemrendje fogyókúra heri kókler és a pokol kapuja karcsú derék gerinc gyógymasszázs heri kókler és a mormon kannája bizsu divatékszer fülbevaló heri kókler és a hat tyúk tava férfi divat férfi zakó heri kókler és a vámpírok bálja cipő divat divat Heri Kókler és az alkatrazi fogoly rottring Gyula a szökőkutak városa Gyulai strand Heri kókler és a Stonhenge titka ház eladása Heri Kókler és az epeköve ingatlan vásárlás vicces könyvek Heri Kókler és a telivér herceg ablakcsere fűtés számla Heri Kókler és az elf rémálma fűtés korszerűsítés fűtés rásegítés esküvő házasság K-LITE CODEK 123 pack kapcsolatok Bujtor István Gobbi Hilda a sárkány szeme felnőnek a gyerekek gyerekcipők gyerekruhák a harcos betegágy gyermek betegségek stephen king felnőtt mese felnőtt mesék george orwell george orwell állatfarm monty python gyalog galopp a farkas és a bárány a 22-es csapdája joseph heller joseph heller a 22-es csapdája robert merle a sziget indul a bakterház bilincsben A. J. Cronin: Réztábla a kapu alatt Cronin Gogol A köpönyeg


Flag Counter