Főoldal | Profilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Támogatás
Szabad az oldalt támogatni :)
Friss
Színpompás pillangók
Vízesések
Hírlevél
Ha értesítést kérsz az oldal híreiről, vagy leiratkoznál a hírlevélről, itt megteheted!

Újdonságok
Honlapok
borbolya_job
Kreatív Kuckó
Hirdetések
Eladó

ePhoto Bay Free Image Hosting


buék borbolyávalTöltsd Velem a Szilvesztert!
Boldog Újévet!
Happy New Year!
Tüzijátékok a nagyvilágból

Tüzijátékok itthonról

Ha jót akarok röhögni, akkor jöhet Pandacsöki Boborján...

Ne feledkezzünk meg Boborján tanítómesteréről, Besenyő Pista bácsiról sem

Ha pedig már itt tartunk, jöjjön a nagypapa is. Anti bá, mert megérdemled!


a HOFI
A fiatalabbaknak talán már - sajnos - be kell őt mutatnunk. Egy olyan humorista néhány felvételét láthatjátok, aki minden politikai érában megmondta a tutit. A helyzet elég szomorú, mert bármilyen messzire megyünk vissza az időben, a mondanivalója most is ugyanolyan aktuális, mint amikor elhangzott. Tíz éve nincs köztünk, de szerencsére vannak, akik őrzik az emlékét, és lehetővé teszik számunkra, hogy élvezzük a vicceit.
Bár nem szeretek itt politizálni, most mégsem tudom elkerülni ezt. Olyan csemegéket találtam a neten, amelyeket nem tudtam nem elhozni ide. Akinek valamilyen irányban politikai "szerelme" van, az ne nézze meg az alábbi képeket. A többieknek viszont melegen ajánlom.

Erre bulizok szívesen - ha itthon vagyok

Erre buliznék szívesen, amikor elmegyünk valahová - bár sajna, ez nem kívánságműsor!Admin üzenete
Menü
Szavazás
Melyik filmet töltenéd le szívesen?
Összes válasz: 32
Olvass egy kicsit!
Próbáld ki az olvasást, hátha élvezni fogod a dolgot! :)
Stephen King könyvek
Robert Merle
Orwell
Monty Python
Még több PDF könyv
Ingyenes cuccok
Cimkék
hypermarket vásárlás anya család demokrácia másodállás diploma mesék egyéni vállalkozás járulékok grimm mesék holle anyó kert csipkerózsika fekete föld gyep 1984 dugó a legyek ura Athén golding Görögország a da vinci kód brown d.j.salinger Eger könyv andersen legszebb meséi vicces könyv ajándék édesanyáknak anyák napja édesanya heri kókler és a bűz serlege vicces mesék ajándék heri kókler és a fáraó átka diéta 90 napos fogyókúra heri kókler és a főnök érdemrendje fogyókúra heri kókler és a pokol kapuja karcsú derék gerinc gyógymasszázs heri kókler és a mormon kannája bizsu divatékszer fülbevaló heri kókler és a hat tyúk tava férfi divat férfi zakó heri kókler és a vámpírok bálja cipő divat divat Heri Kókler és az alkatrazi fogoly rottring Gyula a szökőkutak városa Gyulai strand Heri kókler és a Stonhenge titka ház eladása Heri Kókler és az epeköve ingatlan vásárlás vicces könyvek Heri Kókler és a telivér herceg ablakcsere fűtés számla Heri Kókler és az elf rémálma fűtés korszerűsítés fűtés rásegítés esküvő házasság K-LITE CODEK 123 pack kapcsolatok Bujtor István Gobbi Hilda a sárkány szeme felnőnek a gyerekek gyerekcipők gyerekruhák a harcos betegágy gyermek betegségek stephen king felnőtt mese felnőtt mesék george orwell george orwell állatfarm monty python gyalog galopp a farkas és a bárány a 22-es csapdája joseph heller joseph heller a 22-es csapdája robert merle a sziget indul a bakterház bilincsben A. J. Cronin: Réztábla a kapu alatt Cronin Gogol A köpönyeg


Flag Counter