Főoldal | Profilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Támogatás
Szabad az oldalt támogatni :)
Friss
Színpompás pillangók
Vízesések
Hírlevél
Ha értesítést kérsz az oldal híreiről, vagy leiratkoznál a hírlevélről, itt megteheted!

Újdonságok
Honlapok
borbolya_job
Kreatív Kuckó
Hirdetések
Eladó

ePhoto Bay Free Image Hosting


Főoldal » 2010 » Szeptember » 27 » El nem küldött levelek
16:30:18
El nem küldött levelek
2009.12.10. 20:11  EL NEM KÜLDÖTT LEVELEK 1. - MK

Vannak pillanatok, amikor úgy érzem, ha nem mondom ki, amit gondolok, biztos megrohad bennem. Ilyenkor igyekszem felkutatni az email címét azoknak a bátor emberszabásúaknak, akik képesek voltak olyan mértékben felhúzni, hogy a méregtől alig látok. Mit ne mondjak? Van néhány ilyen, úgynevezett „személy” a látókörömben. Ki ritkábban, ki gyakrabban, de újra és újra előjönnek a kénkőszagot árasztó élőhelyükről, és osztják az észt kíméletlenül. Hogy maguk találják ki az eszement szöveget, ami dől belőlük megállíthatatlanul, vagy bértollnokok írják le a mondanivalójukat, nem tudom, de hogy hányok tőlük, az biztos.

Első levelemet egy női személynek írtam, aki a tengerentúlra elröppentett emailjével verte ki a biztosítékot a készülékemben. Történt egyszer, hogy egy bizonyos hímnemű, Amerikában  élő tollforgató kinyilvánította aggodalmát azzal kapcsolatosan, ami kicsiny hazánkban, egy magyar gárda nevű képződmény megalakulása óta zajlik. Nem elég, hogy ilyen durván beleavatkozott a magyar haza belügyeibe, de ráadásul bátorkodott az említett nőnemű szerepére is kitérni. A képzett jogásznő - aki nem mellesleg bírói vizsgát is tett – erre olyan cifrát válaszolt, hogy egy büdös bunkó is megszégyenülve kullogott volna el.  

Az asszonyság ugyanis szó szerint a következőket válaszolta.

"Nagyon örvendenék, ha a magukat "büszke magyar zsidóknak" titulálók szabadidejükben aprócska metélt farkincájukkal játszadoznának az én gyalázásom helyett. A magukfajták megszokták, hogy ha egyet szellentenek máris vigyázva áll és önökhöz igazodik minden magunkfajta. Szíveskedjenek tudomásul venni: ennek VÉGE!!!! Felemeltük a fejünket és nem tűrjük tovább a magukfajták terrorját. Visszavesszük a hazánkat! Szívélyes üdvözlettel: Morvai Krisztina"

Na erre pöccentem be. Nem vagyok zsidó, azaz a morvai-féle „magukfajta” kategóriába nem tartozom bele. Ám a „magunkfajta” titulust köszönöm, nem kérem, mert rosszul vagyok ettől a stílustól. Egy nő hogy képes ennyire mélyre süllyedni, elképzelni sem tudom. És ekkor megírtam azt a levelet, amit a piszkozatok között mostanában találtam meg egy már nem használt postafiókomban. Bár hál’ istennek egy ideje nem látom ezt a Szörnyellát semmilyen médiában, de az akkor megírt levelet most is aktuálisnak gondolom, és most közzéteszem a véleményemet azzal a kiegészítéssel, hogy nem csak a közéletre, de a női nemre is szégyent hozott.

„Te szerencsétlen liba!

Hogy voltál képes ilyen mélyre süllyedni? Nem szégyelled magadat, amikor kinyitod a hatalmas pofádat és fröcsög belőled a gyűlölet? Ingyen tanultál a komcsik alatt, igazán nem lehet okod panaszra.Miért fogadtad el a lehetőséget, akkor még nem voltak elveid?  Hogy bírja gyomorral a környezeted a stílusodat, Ilyen mocskos szájú, öntelt, hülye nőt még nem láttam, akibe annyi agresszió szorult, mint beléd. Talán vertek a szüleid?
Azt hiszem nagyon beteg vagy (nem mondom, hogy ember, mert ember ilyen undorító nem lehet), szerintem kezeltesd magad valami agykurkásszal.  Lehet, hogy már késő, de egy próbát megér.
Rohadtul unalmas vagy, szívódj fel! az idióta elvtársaiddal együtt. Rosszabbak vagytok, mint sztálin és hitler együtt.
Remélem kellőképpen megsértettelek, nem szeretnék sértés terén az adósod lenni.”

Azt kérdezed, miért nem küldtem el a levelet? Most viccelsz? Félek tőlük. Te nem?

Kategória: (Köz)Életünk | Megtekintések száma: 753 | Hozzáadta:: borbolya
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Admin üzenete
Menü
Szavazás
Melyik filmet töltenéd le szívesen?
Összes válasz: 32
Olvass egy kicsit!
Próbáld ki az olvasást, hátha élvezni fogod a dolgot! :)
Stephen King könyvek
Robert Merle
Orwell
Monty Python
Még több PDF könyv
Ingyenes cuccok
Cimkék
hypermarket vásárlás anya család demokrácia másodállás diploma mesék egyéni vállalkozás járulékok grimm mesék holle anyó kert csipkerózsika fekete föld gyep 1984 dugó a legyek ura Athén golding Görögország a da vinci kód brown d.j.salinger Eger könyv andersen legszebb meséi vicces könyv ajándék édesanyáknak anyák napja édesanya heri kókler és a bűz serlege vicces mesék ajándék heri kókler és a fáraó átka diéta 90 napos fogyókúra heri kókler és a főnök érdemrendje fogyókúra heri kókler és a pokol kapuja karcsú derék gerinc gyógymasszázs heri kókler és a mormon kannája bizsu divatékszer fülbevaló heri kókler és a hat tyúk tava férfi divat férfi zakó heri kókler és a vámpírok bálja cipő divat divat Heri Kókler és az alkatrazi fogoly rottring Gyula a szökőkutak városa Gyulai strand Heri kókler és a Stonhenge titka ház eladása Heri Kókler és az epeköve ingatlan vásárlás vicces könyvek Heri Kókler és a telivér herceg ablakcsere fűtés számla Heri Kókler és az elf rémálma fűtés korszerűsítés fűtés rásegítés esküvő házasság K-LITE CODEK 123 pack kapcsolatok Bujtor István Gobbi Hilda a sárkány szeme felnőnek a gyerekek gyerekcipők gyerekruhák a harcos betegágy gyermek betegségek stephen king felnőtt mese felnőtt mesék george orwell george orwell állatfarm monty python gyalog galopp a farkas és a bárány a 22-es csapdája joseph heller joseph heller a 22-es csapdája robert merle a sziget indul a bakterház bilincsben A. J. Cronin: Réztábla a kapu alatt Cronin Gogol A köpönyeg


Flag Counter