Főoldal | Profilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Támogatás
Szabad az oldalt támogatni :)
Friss
Színpompás pillangók
Vízesések
Hírlevél
Ha értesítést kérsz az oldal híreiről, vagy leiratkoznál a hírlevélről, itt megteheted!

Újdonságok
Honlapok
borbolya_job
Kreatív Kuckó
Hirdetések
Eladó

ePhoto Bay Free Image Hosting


Főoldal » 2010 » Szeptember » 27 » A gárdista és a provokátor
15:44:05
A gárdista és a provokátor
2009.11.22. 18:50  A GÁRDISTA ÉS A PROVOKÁTOR

Az alábbi mesében túlburjánzik "írói fantáziám". De hát ez a költői szabadság kategóriája, nemde?

Sajnos ma este olyan mesét kell elmondanom, ami felnőtteknek való, ezért kedves gyerekek lesztek szívesek most azonnal  elaludni. Küldjétek ide inkább a szüleiteket, hiszen a történet 18 karikás.  Ha netán előzetes tájékoztatást kérnek a témáról, mondjátok meg nekik, hogy amit most hallanak, az  nem az erotikus, hanem a horror műfajából merít. Így megkímélhetik magukat  a sokktól azok, akik irtóznak a vértől és erőszaktól.

Na szóval.

Történt egy szépnek indult estén, hogy egy falucska alpolgármestere, és egy mszp nevű párt budapesti tisztségviselője piszkosul megéheztek, mert valami fontos elfoglaltságuk miatt nem értek rá ebédelni. Beültek ezért egy helyi étterembe, hogy letuszkoljanak valami kaját, mert a gyomruk már olyan hangosan korgott, hogy többen is gyanakodva méregették őket.

A társaságukban ülő asszony felfigyelt a szomszédos asztalnál helyet foglaló daliás férfiúra. Szinte nem is figyelt oda a körülötte folyó társalgásra, - a gyomruk korgásától egyébként is alig hallotta, miről van szó - mert egyfolytában azon agyalt, ki lehet a nemes arcélű ember a mellettük lévő asztalnál. Aztán egyszer csak beugrott valami! Uramatyám! Ez a fickó valami mágus, vagy sámán, vagy ilyesmi - gondolta a nő, és már majdnem belenyugodott a dologba. De biztos te is ismered azt a szitut, mikor valami motoszkál benned, érzed, hogy nem az igazi választ találtad meg a benned felmerült kérdésre. Na így járt ez a szegény asszony is! Egyre csak képek villantak fel előtte, és több képen felismerni vélte a férfit. Egyszer csak bevillant egy kép, és a nő érezte, hogy most fején találta a szöget.

Hát persze, ez a krapek ma egy kereskedelmi tévénél dolgozik, és műsorvezetőnek hívja magát. Amúgy meg oszlopos tagja egy feloszlatott, félkatonai, erőszakos társaságnak!  Na ekkor jött el a pillanat, amikor csöndben kellett volna maradnia. De milyenek a nők? Sosem tudják, mikor kell befogniuk a szájukat, így aztán elmesélte az asztalnál ülőknek egy kellemesnek éppen nem mondható élményét a magyar gárdával összefüggésben. Hogy az étterembe jövet gárdista egyenruhás kultúrlények a viselkedésükkel megfélemlítették meg az utasokat, akikkel  együtt utazott ő is. A társaság ekkor beszélgetésbe kezdett a gárdáról  és gárdistákról mint jelenségről.

A következő pillanatban a délceg, ámbár úriembernek semmi esetre sem nevezhető műsorvezető - bár igazából műsorvezetőnek sem nevezhető - felpattant a székéből, az alpolgármesterhez lépett, és a fülébe súgta, hogy kuss legyen. Nehogymá provokálja őt, mer' azt egy nagy, magyar gárdista nem tűrheti holmi jöttment balliberális senkiházitól, de nem ám! Azzal úgy pofánvágta az őt provokáló pártfunkcionáriust, hogy arról koldult!

Még hogy a gárda, meg a gárdisták megfélemlítik az embereket? Rágalom, hazugság, és aljas rémhírterjesztés. A gárdisták igenis megvédik a magyar népet a bűnözőktől, és hazaárulóktól! És ne tessék kérem szépen rossz hírét kelteni ezeknek a délceg, daliás hősöknek, akik a tehetetlen állam helyett felvállalták e nemes feladatot! Mindenféle ostoba, és szánalmas pletykákat terjeszteni  az önkéntes parlagfűirtó egyesületről igen csúnya dolog, és nem fér bele a magyar nemzeti etikettbe. Aki pedig ezt nem hajlandó tudomásul venni, az jól orrba lesz vágva, plussz fel lesz jelentve rágalmazásért. Akinek nem tetszik, átmehet szépen egy másik étterembe, egy másik faluba, vagy egy másik országba, mondjuk Izraelbe.

Rend lesz itt, a kutyaúristenit, ha addig éltek is!

Tanulság: A magyar gárda tagjának lenni dicsőség. Ha valakiről elmondod, hogy a magyar gárda tagja, megsérted őt.

Most akkor hogy is van ez?

Kategória: Politika (mert Ön megérdemli) | Megtekintések száma: 773 | Hozzáadta:: borbolya
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Admin üzenete
Menü
Szavazás
Melyik filmet töltenéd le szívesen?
Összes válasz: 32
Olvass egy kicsit!
Próbáld ki az olvasást, hátha élvezni fogod a dolgot! :)
Stephen King könyvek
Robert Merle
Orwell
Monty Python
Még több PDF könyv
Ingyenes cuccok
Cimkék
hypermarket vásárlás anya család demokrácia másodállás diploma mesék egyéni vállalkozás járulékok grimm mesék holle anyó kert csipkerózsika fekete föld gyep 1984 dugó a legyek ura Athén golding Görögország a da vinci kód brown d.j.salinger Eger könyv andersen legszebb meséi vicces könyv ajándék édesanyáknak anyák napja édesanya heri kókler és a bűz serlege vicces mesék ajándék heri kókler és a fáraó átka diéta 90 napos fogyókúra heri kókler és a főnök érdemrendje fogyókúra heri kókler és a pokol kapuja karcsú derék gerinc gyógymasszázs heri kókler és a mormon kannája bizsu divatékszer fülbevaló heri kókler és a hat tyúk tava férfi divat férfi zakó heri kókler és a vámpírok bálja cipő divat divat Heri Kókler és az alkatrazi fogoly rottring Gyula a szökőkutak városa Gyulai strand Heri kókler és a Stonhenge titka ház eladása Heri Kókler és az epeköve ingatlan vásárlás vicces könyvek Heri Kókler és a telivér herceg ablakcsere fűtés számla Heri Kókler és az elf rémálma fűtés korszerűsítés fűtés rásegítés esküvő házasság K-LITE CODEK 123 pack kapcsolatok Bujtor István Gobbi Hilda a sárkány szeme felnőnek a gyerekek gyerekcipők gyerekruhák a harcos betegágy gyermek betegségek stephen king felnőtt mese felnőtt mesék george orwell george orwell állatfarm monty python gyalog galopp a farkas és a bárány a 22-es csapdája joseph heller joseph heller a 22-es csapdája robert merle a sziget indul a bakterház bilincsben A. J. Cronin: Réztábla a kapu alatt Cronin Gogol A köpönyeg


Flag Counter